Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo este fruntașă în două topuri din Europa pe 2021!

 


Dinamo surprinde iar și apare în doua topuri din Europa. Dinamo figurează în topul celor mai tinere echipe din Europa și într-un top CIES Football Observatory pentru cei mai multi jucători produși de ei.

CIES Football Observatory, grupul de studiu devenit deja celebru pentru statisticile inedite oferite în domeniul fotbalului, a publicat ieri un clasament al celor mai ”neconvenționale” cluburi din Europa.

Astfel, în topul echipelor care au cei mai mulți jucători produși de club, Dinamo se află pe locul al doilea în Europa, cu 65,5% din lot crescut în ”Ștefan cel Mare”, în condițiile în care media din Liga I este de doar 17,9%. 

Mai mult, Dinamo este prezentă și în clasamentul celor mai tinere echipe europene în raport cu media de vârstă a campionatului în care activează, conform sport.ro



Foto: Sport Pictures

Comentarii