Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Are încredere deplina în Rednic, Mureșan și Zăvăleanu. Pe ce se bazează

 



Vasile Miruță rămâne același dinamovist convins. 


Vasile Miriuță merge pe mana lui Rednic, Mureșan și în domnul Zăvăleanu și are încredere deplina ca Dinamo va juca altceva după ce jucătorii își vor rezolva problema care o au de ordin fizic. 

Vasile Miriuță nu e îngrijorat de situația de la Dinamo: „Echipa joacă altfel în ciuda rezultatelor”


„Eu zic că Mircea Rednic e cel mai indicat acum și s-a văzut că echipa joacă totuși altceva în ciuda rezultatelor.  Au jucat foarte bine cu Rapidul și puteau să câștige și cu UTA”.

Din punctul său de vedere, Dinamo a pierdut meciul cu CFR Cluj din cauza carențelor din punct de vedere fizic.


„Din iarnă vor arăta cu totul altfel. Au venit acești jucători pe parcurs care nu sunt pregătiți fizic și s-a văzut asta și cu CFR Cluj, care i-a sufocat cu pressingul.

Dar am încredere în Mircea Rednic că îi va pune pe picioare și Dinamo va arăta altfel din iarnă. Am mare încredere în domnul Mureșan și în domnul Zăvălean”, a declarat Vasile Miriuță pentru FANATIK.



sursa foto: digisport.ro

Comentarii