Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Are încredere deplina în Rednic, Mureșan și Zăvăleanu. Pe ce se bazează

 Vasile Miruță rămâne același dinamovist convins. 


Vasile Miriuță merge pe mana lui Rednic, Mureșan și în domnul Zăvăleanu și are încredere deplina ca Dinamo va juca altceva după ce jucătorii își vor rezolva problema care o au de ordin fizic. 

Vasile Miriuță nu e îngrijorat de situația de la Dinamo: „Echipa joacă altfel în ciuda rezultatelor”


„Eu zic că Mircea Rednic e cel mai indicat acum și s-a văzut că echipa joacă totuși altceva în ciuda rezultatelor.  Au jucat foarte bine cu Rapidul și puteau să câștige și cu UTA”.

Din punctul său de vedere, Dinamo a pierdut meciul cu CFR Cluj din cauza carențelor din punct de vedere fizic.


„Din iarnă vor arăta cu totul altfel. Au venit acești jucători pe parcurs care nu sunt pregătiți fizic și s-a văzut asta și cu CFR Cluj, care i-a sufocat cu pressingul.

Dar am încredere în Mircea Rednic că îi va pune pe picioare și Dinamo va arăta altfel din iarnă. Am mare încredere în domnul Mureșan și în domnul Zăvălean”, a declarat Vasile Miriuță pentru FANATIK.sursa foto: digisport.ro

Comentarii