Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo nu scapă de emoții. Care este motivul

 




MESAJ PENTRU FAMILIA DINAMO

Ce urmează pentru noi 

DUMINICĂ, 21 NOIEMBRIE, ORA 16:00, vom lansa platforma DINAMOWIN, primul social marketplace din lume dedicat unei echipe de fotbal! Veți afla atunci toate detaliile despre proiect, cum funcționează platforma şi cum vă puteți înscrie. Duminică, ora 16:00, nu uitați! 


DDB continuă lupta pentru Dinamo, aşadar! Căutăm mereu soluții, sponsori şi parteneri, analizăm piste pe care putem merge, facem tot ce este omeneşte posibil şi depinde de noi pentru a ne scoate clubul la lumină! Împreună vom reuşi, câinilor! 


LUNI, 22 NOIEMBRIE, Instanța urmează să se pronunțe asupra planului de reorganizare. Dacă planul propus de RTZ va fi aprobat, Dinamo va scăpa de depunctarea de 9 puncte din cauza datoriilor către angajați, Fisc și către alte cluburi, conform regulamentului în vigoare al FRF. 

Peste numai două zile, așadar, Instanța poate băga Dinamo și DDB pe ultima turnantă către FINISH. La capătul acestei curse infernale ne așteaptă trofeul pe care istoria va grava cu litere de aur: SALVAREA LUI DINAMO. 

Tot LUNI, 22 NOIEMBRIE, ORA 20:30, Dinamo va da piept cu FC Voluntari. Echipa trebuie să înceapă să câștige neapărat! 

SĂ INTRĂM ÎN LINIE DREAPTĂ CU BINE, CÂINILOR! 

Să ne facem toți partea: conducere, echipă, staff și suporteri,se arata într-un comunicat al paginii de Facebook a Programului Doar Dinamo București. 

Intră și cumpără câte bilete poți, pentru că Dinamo are nevoie de noi! 

https://www.bilete.ro/sustine-programul-ddb-in-deplasare/

Au trecut 5 luni de când am pus Dinamo sub protecția legilor statului. Dacă din punct de vedere al insolvenței ne aflăm exact unde ar fi trebuit să ne aflăm în acest moment, pe plan sportiv mai avem un pic și cădem din clasament. 

AVEM ÎNSĂ ÎNCREDERE ÎN CONDUCERE ȘI ÎN MIRCEA REDNIC

AVEM ÎNCREDERE ÎN JUCĂTORI ȘI ANGAJAȚII CLUBULUI 

Suntem convinși că munca depusă și deciziile luate vor începe să aducă și rezultate. 

E nevoie de unitate și de eforturi comune pentru a scoate clubul la lumină! 

Marea FAMILIE DINAMO trebuie să își revină cât mai repede pentru a nu intra în criză de timp! În aceste zile avem nevoie de un reset! 

Mulțumim tuturor,

Echipa DDB


sursa foto: gsp.ro

Comentarii