Post Top Ad


Veste excelenta pentru Dinamo! Care este situația lui Dinamo explicata de administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu

 
Veste excelenta primita astăzi de Dinamo care lămurește situația retrogradării sau a falimentului lui Dinamo. Veste care mie personal îmi dădea fiori când ma gândeam ca Dinamo poate falimenta.

Reprezentantul administratorului judiciar a dorit să lămurească care este situația de la Dinamo, după ce a fost aprobat planul de organizare. 

Situația este clară și potențialii finanțatori vor ști exact ce sume trebuie plătite.

Sursele de finanțare sunt multiple, nu ne bazăm doar pe o sursă. Eu tot sper să atragem pe cineva, într-un interval scurt, să preia Dinamo. Ar fi cea mai facilă metodă să se salveze echipa. Dar vreau să lămuresc un lucru: chiar dacă Dinamo retrogradează, nu că mă gândesc la acest scenariu, clubul nu va intra în faliment, așa cum se speculează, a declarat Zăvăleanu

Un investitor prudent nu trebuie să vină, să plătească tot o dată. Trebuie doar să se țină de plan. În primul an nici nu ar trebui să plătească nimic, nicio datorie. Acestea nu sunt prevăzute, în acest an. Ar trebui doar să investească să acopere cheltuielile clubului, a informat Zăvăleanu, pentru Playsport 


Eu nu știu ca Dinamo să piardă patrimoniul, stema, palmaresul, dacă retrogradează. Eu nu am văzut niciun asemenea contract, nu cred că există. Noi avem un gentleman’s agreement pentru folosirea drepturilor. Nu sunt condiționate de divizia în care joacă Dinamo, a lămurit Răzvan Zăvăleanu.

Comentarii