Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Negoita săgeți către Rednic

 



Ionuț Negoiță este de părere ca Sorescu trebuie sa fie convins sa rămână la Dinamo, sa se găsească o cale pentru a îl păstra, ca este singurul jucător care are potențial din lotul lui Dinamo. 

„Avem un jucător, printre puținii care joacă, care este fotbalist și vrem să scăpăm de el. Nu trebuie să scăpăm de Sorescu. ”, a spus Ionuț Negoiță pentru PRO TV și sport.ro.

Acum am înțeles că deja este un impresar care se ocupă să-i caute echipă. Pe ce îl dăm pe ce nu îl dăm, trebuie dat”.

Cred că îi va găsi marele impresar o echipa care să plătească 200.000 - 300.000 pe el ca asta e, comisionul poate fi mai mare de atât, decât prețul jucătorului și scăpăm de el”, a mai spus Ionuț Negoiță.



sursa foto: gsp.ro

Comentarii