Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Rednic, fără milă, după amicalul lui Dinamo

 Rednic a vorbit despre ultimele evenimente de la naționala tarii și la criticat pe Radoi. Rednic a precizat ca s-au făcut doua greșeli foarte mari, una ca a rulat prea multi jucători și nu au avut timp de omogenitate și ceealaltă greșeală ca nu trebuia sa-și anunțe jucătorii ca pleca de la naționala tarii. 

„Puriul” i-a imputat lui Rădoi două greșeli: în primul rând, numărul mare de jucători pe care i-a convocat la națională pe parcursul mandatului său de selecționer, apoi.

faptul că și-a anunțat plecarea de la națională în octombrie, cu două meciuri înainte de finalul grupei din preliminariile Cupei Mondiale.

„Stăm să ne rugăm de el să rămână la echipa națională?”

Au fost foarte multe schimbări, Mirel nu a reușit să formeze un nucleu de 11-15 jucători de bază, a lipsit omogenitatea, conform gsp.ro 

„Nu știu ce continuitate, din moment ce antrenorul spune că pleacă. Nu avea voie să facă greșeala asta cu două meciuri înainte pentru că jucătorii se relaxează. Nu era momentul ca el să-și anunțe plecarea.


foto: gsp.ro


Comentarii