Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Rednic, fără milă, după amicalul lui Dinamo

 



Rednic a vorbit despre ultimele evenimente de la naționala tarii și la criticat pe Radoi. Rednic a precizat ca s-au făcut doua greșeli foarte mari, una ca a rulat prea multi jucători și nu au avut timp de omogenitate și ceealaltă greșeală ca nu trebuia sa-și anunțe jucătorii ca pleca de la naționala tarii. 

„Puriul” i-a imputat lui Rădoi două greșeli: în primul rând, numărul mare de jucători pe care i-a convocat la națională pe parcursul mandatului său de selecționer, apoi.

faptul că și-a anunțat plecarea de la națională în octombrie, cu două meciuri înainte de finalul grupei din preliminariile Cupei Mondiale.

„Stăm să ne rugăm de el să rămână la echipa națională?”

Au fost foarte multe schimbări, Mirel nu a reușit să formeze un nucleu de 11-15 jucători de bază, a lipsit omogenitatea, conform gsp.ro 

„Nu știu ce continuitate, din moment ce antrenorul spune că pleacă. Nu avea voie să facă greșeala asta cu două meciuri înainte pentru că jucătorii se relaxează. Nu era momentul ca el să-și anunțe plecarea.


foto: gsp.ro


Comentarii