Post Top Ad


Mircea Rednic surprins de atitudinea fanilor

 Mircea Rednic a dezvăluit că la Dinamo există în continuare probleme financiare apăsătoare. 

Dinamo - FCU Craiova se joacă vineri, de la ora 20:30

Mircea Rednic a vorbit de perioada dificilă pe care Dinamo o traversează și spune că se implică din punct de vedere financiar, pentru că altfel situația ar fi cu adevărat tragică.


Antrenorul Mircea Rednic s-a arătat surprins de faptul că, de când a venit la echpă, acţiunile membrilor DDB de sprijinire a formaţiei "alb-roşii" au scăzut.


"Văd că cineva acuză că Rednic şi Mureşan... Noi vrem binele echipei, că n-am venit... Puteam să stau şi eu cu Andone (n.r. - Ioan) în Spania. Mie îmi placea umezeala, puteam să stau în Belgia. Noi am venit să ajutăm, dar în perioada asta se găsesc greu jucători. În iarnă, ok, la ce le oferim noi vor veni jucători, dar nu titulari, pentru că cei care sunt titulari nu vin. Vor veni cei care nu joacă la echipele lor şi vor să vină la un club unde pot juca, dar avantajul e că s-au antrenat. Cei care au venit în perioada asta, au fost liberi de contract, nu s-au antrenat şi nu au mai jucat din aprilie. Lucrurile sunt clare, sunt nişte etape pe care trebuie să le respecţi. Jucătorii ar trebui să aibă o reacţie de orgoliu, să aibă mai multă ambiţie să le arate celor pe care îi contestă că nu e aşa.

Ok, schimbi antrenorul, dar rămân cam aceiaşi jucători. La meciul cu Rapid din Liga a III-a, am trimis opt jucători, Rapid a trimis un singur jucător, Ioniţă, care ne-a dat gol. Noi am trimis opt jucători de la echipa mare şi au fost bătuţi de Rapid. Sunt jucători care nu au încă experienţă, nu au valoarea să joace acum la prima echipă. Iar jucătorii care au venit acum, trebuie să am răbdare cu ei. În afară de Torje, care s-a integrat foarte bine, aşa cum aştepta toată lumea de la el, restul mai au nevoie de... Şi domnul Mureşan a adus o parte din jucători, şi eu am adus, deci avem interesul ca aceşti jucători... Suntem în aceeaşi oală. Eu am încredere în jucători, au din partea mea toată susţinerea, le-am şi spus. Responsabil de rezultate sunt eu. (n.r. - despre criticile fanilor) Care fani? Acelaşi fan care şi critică jucătorii şi îşi dă cu părerea. Acest fan, Şendre, ştie el că noi nu am avut bani să plătim motorină să facem două deplasări la Buzău şi la Ploieşti? El ştie că autocarul nu avea asigurare şi a trebuit Rednic să plătească şi motorina asigurarea? El ştie că Rednic a renunţat la o parte din salariu ca să închiriem patru maşini? El ştie că deplasarea viitoare o plăteşte tot Rednic, că nu avem bani? E normal (n.r. - să fie criticat), că nu avem rezultate şi oamenii îşi doresc mai mult. Mă surprinde că de când am venit eu, DDB-ul, din punct de vedere financiar şi al acţiunilor a scăzut.

Chiar acum când avem mai multă nevoie, pentru că v-a spus care sunt problemele. Am avut o discuţie, dar acest om nu a participat. Oricum, ei au făcut un efort mare de tot. Dinamo continuă în Liga I pentru că s-au implicat. Am un respect deosebit pentru ei", a declarat Rednic, într-o conferinţă de presă conform looksport.ro.Comentarii