Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ionuţ Negoiţă şi colaboratorii stelisti

 




Cornel Dinu ne surprinde cu o declarație din interiorul clubului în care îl pune pe Negoiță într-o situație cel putin jenanta. Întrebarea mea este, dacă a știut acest lucru mai demult de ce nu a zis?! Ca-l știm foarte vocal în presa. 

Cornel Dinu, despre Ionuţ Negoiţă şi oamenii aduşi la Dinamo: "Clubul a ajuns pe mâna unor simpatizanţi stelişti"

Dinamo trece prin a doua insolvenţă, din cauza problemelor financiare, iar precedenta a fost în "mandatul" fostului finanţator, Ionuţ Negoiţă. În cele din urmă, omul de afaceri a cedat echipa spre absentul Pablo Cortacero. 

Cornel Dinu consideră Ionuţ Negoiţă şi colaboratorii săi ar fi avut un interes ascuns în legătură cu clubul.

"Lucrurile s-au accentuat după 2013, când echipa a ajuns pe mâna, paradoxal, unor simpatizanţi stelişti. Negoiţă şi cu cei care au venit în conducerea lui Dinamo, cu excepţia lui Bălănescu... E interesant că echipa a fost dată unor tipi care au vrut să-şi facă reclamă la Dinamo. Erau sponsori de câţiva ani prin servicii mai mult, decât prin bani direcţi la Dinamo. 


Lumea nu ştie. Atât Negoiţă cât şi cei aduşi din anturajul lui, al hotelurilor, al business-ului avut, erau stelişti la origine. Trec şi peste asta. Nu aveau nimic în comun cu profesionalismul. Onestitatea a fost decisă în alte conjuncturi", a adăugat dinamovistul conform Telekom Sport.


sursa foto: Digi Sport

Comentarii