Post Top Ad


Concluzia: "Acolo este problema "

 
„Mi-e greu să vorbesc. Am început prost meciul, în ciuda faptului că am început prost, am reuşit să marcăm. Jocul mergea spre un egal şi nouă ne convenea, dar a venit o greşeală personală. A făcut ca totul să se distrugă. Apoi n-am mai avut încredere, ea este cel mai greu de câştigat la noi în acest moment.

Psihicul ne lipseşte, avem valoare. Acesta este blocajul nostru. Întotdeauna ne era teamă să luăm al doilea gol, pentru că ştiam că nu avem putere să revenim. Dar nu fizic, psihic. Acolo este problema. 

Trebuie să fim puternici, să formăm o familie. Aşa putem scoate Dinamo din acest loc care nu ne onorează. Mai sunt meciuri de jucat, este şi play-out. Îmi doresc din tot sufletul să adunăm puncte, să ne salvăm de la retrogradare. Cred că tărie că avem o echipă care nu merită să se bată la retrogradare. Dar toate astrele ne-au adus aici. Dinamo este o echipă iubită de foarte multă lume, susţinută de suporteri necondiţionat. Cu jucători care îşi doresc foarte mult, dar care în momentul de faţă, psihic, sunt sub nivelul mării”, a spus Torje, conform looksport.ro.sursa foto: Eurosport.ro

Comentarii