Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Concluzia: "Acolo este problema "

 




„Mi-e greu să vorbesc. Am început prost meciul, în ciuda faptului că am început prost, am reuşit să marcăm. Jocul mergea spre un egal şi nouă ne convenea, dar a venit o greşeală personală. A făcut ca totul să se distrugă. Apoi n-am mai avut încredere, ea este cel mai greu de câştigat la noi în acest moment.

Psihicul ne lipseşte, avem valoare. Acesta este blocajul nostru. Întotdeauna ne era teamă să luăm al doilea gol, pentru că ştiam că nu avem putere să revenim. Dar nu fizic, psihic. Acolo este problema. 

Trebuie să fim puternici, să formăm o familie. Aşa putem scoate Dinamo din acest loc care nu ne onorează. Mai sunt meciuri de jucat, este şi play-out. Îmi doresc din tot sufletul să adunăm puncte, să ne salvăm de la retrogradare. Cred că tărie că avem o echipă care nu merită să se bată la retrogradare. Dar toate astrele ne-au adus aici. Dinamo este o echipă iubită de foarte multă lume, susţinută de suporteri necondiţionat. Cu jucători care îşi doresc foarte mult, dar care în momentul de faţă, psihic, sunt sub nivelul mării”, a spus Torje, conform looksport.ro.



sursa foto: Eurosport.ro

Comentarii