Post Top Ad


Veste uriașă pentru fanii dinamovisti! Ar putea însemna un mare ajutor

 

Veste uriașă pentru fanii fotbalului din România. După o lună în care stadioanele au fost închise publicului, suporterii ar putea asista din nou, pe viu, la meciurile de fotbal.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență pregătește relaxarea măsurilor anti-covid impuse pe 25 octombrie, scrie Pro TV. Și competițiile sportive ar putea beneficia în urma deciziei finale.


Membrii Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă se află la această oră într-o ședință, pentru a vota un nou proiect, prin care se propune stabilirea unor măsuri necesar a fi aplicate în contextul pandemiei de COVID-19.


Se vor putea organiza activități sportive în spații închise sau deschise, cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spațiului, asigurarea unei distanțe de minimum 1 metru între persoane și purtarea măștii de protecție;

Noile măsuri ar urma să intre în vigoare de la 1 decembrie. Astfel, primele meciuri cu fanii în tribune vor avea loc în etapa a 18-a. Primul duel al rundei respective este Academica Clinceni – Dinamo.

 Accesul pe stadion ar urma să fie permis doar persoanelor vaccinate cu schemă completă sau care s-au vindecat de Covid-19 în ultimele șase luni conform as.rosursa foto: gsp.ro

Comentarii