Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ce suma trebuie Dinamo sa returneze creditorilor

 

Reprezentantul administratorului judiciar RTZ & Partners, Răzvan Zăvăleanu, propune un plan de reorganizare extrem de ambițios și speră să atragă un nou investitor la club, care va trebui să depună garanții de 20 de milioane de euro în următorii patru ani.

Conform planului de reorganizare proaspăt aprobat, Dinamo are de returnat către creditori suma de 5,3 milioane de euro. Săptămâna trecută instanța a amânat decizia, iar fanii erau îngrijorați că acest lucru s-ar fi putut întâmpla din nou.

Singurele datorii care vor achitată către creditori în cel de-al doilea an sunt cele către salariați și bugetul de stat. Dinamo are datorii către Primăria Capitalei pentru închirierea stadionului Național Arena.


Cu toate acestea, Răzvan Zăvăleanu mizează conform prevederilor planului de reorganizare pe o creștere substanțială a veniturilor clubului de aproximativ 60% pe următorii trei față de perioada 2018-2020.Comentarii