Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Scandal la Dinamo! Cealaltă parte neagă acuzațiile: "Este exclus asa ceva"

 Câţiva jucători dinamovişti de perspectivă din cadrul clubului au scris şi au semnat o scrisoare către conducere prin care s-au plâns de problemele cu care se confruntă în fiecare zi: mingi, echipament, dar şi metodele de lucru ale antrenorilor.

Concret, juniorii au subliniat în scrisoarea trimisă la club că ar fi fost înjuraţi la antrenamente de Sorin Colceag, antrenorul principal al echipei secunde, dar şi că managerul Centrului de Copii şi Juniori, Iulian Matei, le-ar fi vorbit urât.

“Nu mai putem suporta această situație. Vrem să plecăm, aici nu se mai poate face fotbal! Avem și noi familii, nu putem accepta astfel de metode!”, a fost mesajul jucătorilor, negru pe alb, în scrisoarea pierdută prin birourile clubului.

Iuliu Mureşan a calmat spiritele la Dinamo. A discutat cu toate părţile implicate şi a stins conflictul, reuşind să îi convingă pe protestatari să renunţe la demersul lor.

Iulian Matei neagă acuzaţiile: “A fost o minciună aruncată la nivel de lot. Despre plângeri, nu ştiu să existe”

În calitate de şef de centru nu aveam cum să le vorbesc urât pentru că nu antrenez, nu sunt la firul ierbii alături de ei. Al doilea lucru, avem o conduită a antrenorului în care nu există ca un tehnician să înjure elevul. 

“Ce exemplu aş fi eu pentru antrenori dacă m-aş apuca să înjur jucătorii”

Ce exemplu aş fi eu pentru antrenori dacă m-aş apuca să înjur jucătorii. Avem o regulă prin care antrenorul este dat afară pentru aşa ceva. Se vorbeşte mult, dar este exclus aşa ceva, să fie înjurături la antrenamentele juniorilor.

Gândiţi-vă că în cadrul clubului sunt antrenori care au 12 ani de zile. Eu am 15 ani de zile. În momentul în care ai un astfel de comportament, nu poţi să îl ai astăzi şi peste un an de zile. 

Nu ştiu cine în club ar putea tolera antrenori care să înjure. E ca un viciu. E ca băutura. Înjuri în fiecare zi. Nu ştiu de unde au ieşit aceste discuţii şi aceste nemulţumiri. O fi fost vreun copil nemulţumit de starea terenului sau că nu a jucat. Pe parte sportivă.  Şi Sorescu e nemulţumit dacă stă pe bancă, nu? Dar trecând la conduita antrenorului, aici vă spun exclus 100%. Puteţi verifica aceste lucruri. 

“Legat de condiţii, cine încearcă să mintă? Astea sunt condiţiile noastre. Bune sau mai puţin bune”, conform fanatik.rosursa foto: gsp.ro

Comentarii