Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Scandal la Dinamo! Cealaltă parte neagă acuzațiile: "Este exclus asa ceva"

 







Câţiva jucători dinamovişti de perspectivă din cadrul clubului au scris şi au semnat o scrisoare către conducere prin care s-au plâns de problemele cu care se confruntă în fiecare zi: mingi, echipament, dar şi metodele de lucru ale antrenorilor.

Concret, juniorii au subliniat în scrisoarea trimisă la club că ar fi fost înjuraţi la antrenamente de Sorin Colceag, antrenorul principal al echipei secunde, dar şi că managerul Centrului de Copii şi Juniori, Iulian Matei, le-ar fi vorbit urât.

“Nu mai putem suporta această situație. Vrem să plecăm, aici nu se mai poate face fotbal! Avem și noi familii, nu putem accepta astfel de metode!”, a fost mesajul jucătorilor, negru pe alb, în scrisoarea pierdută prin birourile clubului.

Iuliu Mureşan a calmat spiritele la Dinamo. A discutat cu toate părţile implicate şi a stins conflictul, reuşind să îi convingă pe protestatari să renunţe la demersul lor.

Iulian Matei neagă acuzaţiile: “A fost o minciună aruncată la nivel de lot. Despre plângeri, nu ştiu să existe”

În calitate de şef de centru nu aveam cum să le vorbesc urât pentru că nu antrenez, nu sunt la firul ierbii alături de ei. Al doilea lucru, avem o conduită a antrenorului în care nu există ca un tehnician să înjure elevul. 

“Ce exemplu aş fi eu pentru antrenori dacă m-aş apuca să înjur jucătorii”

Ce exemplu aş fi eu pentru antrenori dacă m-aş apuca să înjur jucătorii. Avem o regulă prin care antrenorul este dat afară pentru aşa ceva. Se vorbeşte mult, dar este exclus aşa ceva, să fie înjurături la antrenamentele juniorilor.

Gândiţi-vă că în cadrul clubului sunt antrenori care au 12 ani de zile. Eu am 15 ani de zile. În momentul în care ai un astfel de comportament, nu poţi să îl ai astăzi şi peste un an de zile. 

Nu ştiu cine în club ar putea tolera antrenori care să înjure. E ca un viciu. E ca băutura. Înjuri în fiecare zi. Nu ştiu de unde au ieşit aceste discuţii şi aceste nemulţumiri. O fi fost vreun copil nemulţumit de starea terenului sau că nu a jucat. Pe parte sportivă.  Şi Sorescu e nemulţumit dacă stă pe bancă, nu? Dar trecând la conduita antrenorului, aici vă spun exclus 100%. Puteţi verifica aceste lucruri. 

“Legat de condiţii, cine încearcă să mintă? Astea sunt condiţiile noastre. Bune sau mai puţin bune”, conform fanatik.ro



sursa foto: gsp.ro

Comentarii