Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






A luat "foc"! "Dacă cu vorba bună nu merge, trebuie și alte medote"

 



Ionel Ganea este nemilos cu Dinamo și după cum îl știm noi pe el, nu ezita sa spună exact ce crede. 


„Mi-e ca Dinamo să nu se desființeze, să dispară de pe radarul României, cum a fost și Petrolul, și U Cluj. Cine e de vină? Antrenorul? Nu, jucătorii! Jucătorii sunt de vină. Nu știu să comunice, să gestioneze rezultatul. Ce să mai fac eu, ca antrenor? Trebuie să vină puțin și de la jucător, nu? E Sorescu acolo lider, mai sunt câțiva cu experiență. Dacă cu vorba bună nu merge, trebuie și alte medote.

Ține foarte mult de concentrare. Și jucătorii tineri, care au crescut acolo, știu ce înseamnă spiritul lui Dinamo. Nu au de ce să se plângă. Dacă se plâng, atunci să se ducă la șah. Fotbalul e un sport pentru bărbați, nu pentru muieri. Dinamo are o istorie, un palmares. Ei ce trebuie să facă? Să le apere, să le ducă mai departe! Dar, în sus, nu în jos! Înseamnă că jucătorii nu sunt profesioniști, să se ducă la alte echipe. Toți care nu fac față și nu dau randament, să plece! Singuri, nu să aștepte să îi dea afară”, a declarat Ionel Ganea la Pro X.


sursa foto: prosport.ro

Comentarii