Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Adevărul despre discursul lui Negoiță, legat de retragere: "E pentru a scăpa de furia fanilor"

[starttext]




Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor



Marius Stan, fost președinte la Oțelul Galați, este de părere că Ionuț Negoiță nu va renunța la Dinamo și consideră că discursul patronului dinamovist referitor la plecarea de la echipă este doar pentru a scăpa de furia fanilor.

Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI



Mai mult decât atât, fostul conducător de la Galați este încrezător că Dinamo va termina pe un loc de play-off.

"E o situație rezolvabilă! Dinamo poate să joace și cred că va termina în primele șase. Această criză de rezultate nu poate dura la nesfârșit. Povestea lui Negoiță cu retragerea este doar așa o metodă de a scăpa de furia fanilor, faci un pas în spate ca să le închizi gura", a spus Marius Stan la TV Telekom Sport.

Ionuț Negoiță a afirmat în urmă cu câteva săptămâni că se va retrage de la Dinamo și că echipa este de vânzare, în schimbul sumei de două milioane de euro, din cauza rezultatelor slabe din acest sezon.

Foto: Alex Nicodim
sursa:  www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii