Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mutare-șoc în Liga 1! Acord pentru transferul lui Nemec, dar nu cu FCSB! Dinamo a acceptat oferta

[starttext]







După ce l-a dat pe Valentin Costache la CFR Cluj, Dinamo este aproape să-l cedeze la echipa lui Dan Petrescu și pe Adam Nemec.





Atacantul slovac de 32 de ani intră în iarnă în ultimele 6 luni de contract cu Dinamo, iar echipa alb-roșie și CFR Cluj s-au înțeles pentru transferul jucătorului. Rămâne ca Nemec să se înțeleagă cu oficialii clujeni.

Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI

Nemec așteaptă mai multe răspunsuri din străinătate și încă nu a acceptat oferta CFR-ului. FCSB îl dorește și pe Nemec și de aceea Dinamo încearcă să-l îndrume spre CFR Cluj, care oferă 400.000 de euro.

Dinamo și CFR Cluj au relații excelente, după ce și în vară au făcut schimbul Nistor Nascimento.

1.000.000 €
este cota lui Nemec, potrivit transfermarkt.de

Nemec a venit în vara lui 2016 la echipa alb-roșie, iar la finalul sezonului devine liber de contract. A mai jucat la Dunica, MSK Zilina, Erzgebirge Aue, Genk, FC Kaiserslautern, Ingolstadt, Union Berlin, New York FC, Willem II.



sursa: www.gsp.ro
[endtext]


Comentarii

  1. Da mare foame de bani mai are Negoita asta ! Toți jucători buni pe care ii are Dinamo el vrea sa scape de ei cat mai repede ca nu cum-va sa mai puna probleme in teren adversarilor 😠!In loc sa scoată din buzunar sa întărească echipa si asa castiga mai mulți bani atât pentru club cat si pentru el ,el slabeste echipa ca sa nu castige si clubul ci doar el! Cel mai dezastru patron pe care Dinamo la avut vreodată de la înființare pana acum !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu