Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Haideți câinilor să "mârâim" în tribună, nu pe tastatură!


[starttext]









Susțin mobilizarea câinilor: toată lumea la meciul cu CFR!
Echipa noastră trece prin cea mai grea perioadă din istorie, noi trebuie să fim acolo pe stadion, mai motivați și mai uniți ca niciodată, să-i susținem.



Trebuie să fim lângă jucătorii care au rămas lângă antrenor, să-i susținem.
Dacă patronul nostru afacerist, e ca și plecat de la Dinamo, noi trebuie să fim acolo, să strigăm cu toții contra celor care vor să vândă până și jucătorii care au mai rămas!
Să fim mai mulți de această dată, să vadă echipa că și în perioade grele noi suntem lângă Dinamo.
Mulți dintre noi, vor să sponsorizăm noi clubul, dar acum se va  vedea dacă vorbele de pe Facebook, sunt adevărate: dacă noi duminică, nu umplem măcar jumătate din stadion, cum ne vom  strânge să umplem "conturile" clubului, cum vom sponsoriza clubul?!!

Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI


Mulți poate nu avem mijloace de transport sau nu stăm bine financiar, dar trebuie să găsim o soluție, să facem cumva să ajungem la stadion. Câinilor, Dinamo are nevoie de noi, mai mult ca niciodată!
Nu putem lăsa pe alții să facă ce vor din ce iubim noi!
Dinamo nu moare când vor ei, dar pentru a arăta că suntem lângă echipă indiferent de vremuri, bune sau grele, trebuie să venim la stadion! Împreună suntem mai puternici!
Poate așa găsim și un patron bun, care ne va  vedea uniți, sau poate chiar noi, vom reuși să sponsorizăm echipa! Dar dacă noi nu vom fi la meci pe stadion, cum vom strânge bani să fie clubul, al nostru, sau cum vom scăpa Dinamo, de afaceriști?!
Gândiți -vă la vremurile, când acest club ne făcea fericiți: campionate câștigate, cupe, supercupe, jocuri prin Europa!
Acum este rândul nostru să susținem culorile, istoria, să ducem mai departe tradiția de câini!
Nu trebuie să ne lăsăm cu gândul că se duc cei din București și rezolvă. Trebuie să fim și noi cei din provincie alături de ei, să fim mai puternici!
Situația nu e bună: dacă vrea să plece și Ionel Danciulescu, să plece!
Jucătorii ne pleacă, patronii pot pleca, toți vin și pleacă! Dar istoria clubului trebuie să se scrie cu noi alături de culorile alb-roșu, alături de spiritul care înseamnă Dinamo: suporterii alături de o echipă, ce joacă din adâncul inimii!
Noi suporterii, toți iubim Dinamo din suflet!
Nu știu pe câți interesează acest mesaj, dar sper să vă trezească  interesul: trebuie să fim uniți și duminică să ne vedem la stadion!
Tu, câine care iubești Dinamo, găsește soluția de a putea veni duminică la meciul cu CFR!
Istoria continuă pe teren, cu echipa, dar și în tribună, cu noi suporterii: împreună la bine și la greu!

Articol scris de: Dragos Bostangiac
sursa photo: www.facebook.com/FCDinamoOfficial
[endtext]

Comentarii