Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Decizie surprinzătoare luată de Miriuță » Ce i-a transmis unuia dintre petrecăreții de la Piatra Neamț

[starttext]




Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor



Miriuță vrea să-l folosească pe tânărul mijlocaș Valentin Costache până la finalul sezonului de toamnă, deși acesta se va transfera la CFR de la 1 ianuarie.

Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI



Ionuț Negoiță l-a vândut la CFR pe cel mai bun dinamovist din acest sezon, Valentin Costache, 19 ani, în schimbul a 700.000 de euro. Mutarea propriu-zisă se va face după ultimele 5 meciuri din acest an, 4 de Liga 1 și unul de Cupă.

Până când fotbalistul de 19 ani va deveni "ceferist" cu acte în regulă, Vasile Miriuță are de gând să-l folosească pe cel mai eficient fotbalist al său și, conform surselor Gazetei, chiar a purtat o discuție separată cu mijlocașul de bandă.

Antrenorul i-ar fi transmis acestuia că se bazează pe el în continuare și că îl roagă insistent să se concentreze pe ce are de făcut în Ștefan cel Mare până va lua drumul Clujului.

IERTAT PENTRU BEȚIE

Costache face parte din grupul sprițarilor care au băut la Piatra Neamț până la 5:00 dimineața înainte de meciul de Cupă cu Aerostar Bacău.

Antrenorul "câinilor roșii" nu l-a văzut vinovat pe Valentin niciun moment, considerând că acesta a fost influențat de veteranii Filip&Co., astfel că nu are niciun resentiment față de fotbalist. Costache are șanse mari să fie titular în meciul cu Poli Iași, programat diseară.

3 goluri
și 2 assisturi în 14 meciuri a reușit Costache în acest sezon de Liga 1

4 ani
este perioada contractului pe care l-a semnat Costache cu CFR, valabil din această iarnă

Foto: Cristi Preda
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii