Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






Dănuț Lupu e entuziasmat de rămânerea lui Miriuță: "Dinamo va fi în play-off 99,9 la sută"

[starttext]









Dănuț Lupu, scouter la Dinamo,  e sigur că Vasile Miriuță va duce echipa în play-off. În prezent, Dinamo este pe locul 7, la 4 puncte de Astra, locul 6.




 "Eu cred că e foarte bine pentru Dinamo că va continua Miriuță. Până la urmă el a luat echipa de pe locul 7 și este tot acolo. Da, nu a reușit să aducă un plus, dar nu e neapărat vina lui. Eu zic că 99,9% Dinamo va prinde play-off-ul. Anul trecut, când ziceam că Dinamo se poate bate la campionat, lumea zicea că sunt nebun.


Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI



El trebuie să-i facă pe jucători să fie ca un singur fotbalist, nu 16. Dacă va face asta, va reuși să câștige foarte ușor meciurile. La toate echipele sunt probleme. Dar la Dinamo, dacă se strică un lift, apare imediat pe prima pagină.

Eu mă bazez pe caracterul jucătorilor. Ei sunt primii care au de pierdut, nu eu sau Miriuță. Ei pot redresa echipa aceasta", a spus Dănuț Lupu la Pro X.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]




Comentarii