Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Miriuță și-a schimbat discursul după ce a fost reconfirmat la Dinamo: "Avem șanse la play-off"

[starttext]





Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor



Vasile Miriuță a fost reconfirmat pentru postul de antrenor al lui Dinamo, în cadrul unei ședințe cu șefii clubului în această dimineață (vezi AICI desfășurarea evenimentelor). 


 Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI


La finalul discuției, Miriuță a declarat în fața presei că Dinamo are în continuare șanse de a merge în play-off, după ce la finalul meciului cu CFR Cluj afirmase că echipa sa nu trebuie să se mai gândească la calificarea în play-off (detalii AICI).

"A fost o discuție foarte pozitivă, Negoiță este lângă mine, mă susține. Acum ne pregătim pentru meciul de sâmbătă. Nu am venit la Dinamo să dau bir cu fugiții după două luni. Avem șanse la play-off, am spus asta și după conferință, deși am adăugat că nu are rost să vorbim de asta", a spus Miriuță după întâlnirea care a avut loc la Rin. 

Dinamo este în prezent la patru puncte în spatele Astrei, prima echipă care ocupă un loc de play-off. În următorul meci, "câinii" vor evolua pe teren propriu sâmbătă, împotriva celor de la Poli Iași.

CONTRAZIS DE FANI

Într-un sondaj realizat pe site-ul GSP.ro, fanii au fost chestionați cu privire la șansele lui Dinamo de a se califica în play-off și îl contrazic vehement pe Vasile Miriuță.

Din peste 28.000 de votanți, 80% consideră că Dinamo nu va ajunge în play-off, în condițiile în care momentan este la patru puncte de echipa clasată pe locul șase, Astra.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]



Comentarii