Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Anghelache a comentat decizia de retragere a lui Negoiță de la Dinamo: "S-ar putea ajunge la o licitație"

[starttext]










Fostul președinte al lui Dinamo, Constantin Anghelache, a vorbit despre situația în care a ajuns clubul alb roșu. Acesta îl laudă pe Ionuț Negoiță pentru ceea ce a făcut la echipă și anunță ce se poate întâmpla în cazul în care nu se va găsi un cumpărător.




"E o decizie la care domnia sa a ajuns la mai bine de 4 ani şi jumătate de când a preluat echipa. Datoria clubului era enormă când a preluat clubul. A făcut eforturi şi a redus datoriile, apelând şi la insolvenţă. A reuşit în timp record și a salvat clubul.

Domnul Negoiţă a cheltuit cât a fost nevoie şi s-a văzut. Un om care cheltuieşte şi nu mai are satifacţie îşi face o analiză. Rezultatele echipei sunt mai mult decât modeste.



Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI

A trecut printr-o perioadă cu datorii foarte mari. Dar nici n-a avut potenţialul pe care îl are domnul Becali şi a fost nevoit să mai şi vândă jucători. Aşa că n-a reuşit să consolideze o echipă puternică.

Eu cred că va cumpăra cineva acest club. Se vor găsi o sumedenie de persoane care vor dori să se implice. Dar dacă nimeni nu va cumpăra clubul şi domnul Badea nu va dori să revină ca acţionar, se va organiza o licitaţie pentru acţiuni.

Şi, în această situaţie, se va face un caiet de sarcini şi vom vedea atunci la ce sumă va fi evaluat clubul. Suma la care poate fi evaluat clubul va fi de peste 14 milioane de euro", a declarat Anghelache la TV Telekom Spor

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii