Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Panduru îl atacă pe Negoiță după transferul lui Costache la CFR Cluj: "Ce-a ajuns Dinamo? Pepinieră?!"

[starttext]




FOTO: RAED KRISHAN






Analistul Telekom Sport Basarab Panduru a reacționat la auzul veștii că Dinamo l-a cedat la CFR Cluj pe Valentin Costache. Acesta a avut o reacție dură la adresa lui Ionuț Negoiță, pe care nu îl vede capabil să administreze un club de talia lui Dinamo.




"Se înţelege că transferul se face pe 600-700.000 de euro. Mi se pare foarte puţin pentru un jucător care e unul dintre cei mai buni de la Dinamo în momentul acesta. Costache e un jucător care are viteză, ceea ce nu prea găseşti, şi tehnică în regim de viteză.

Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI


Dinamo ce-a ajuns? Pepiniera celorlalte echipe? Îi bagă, îi ţine jumătate de an şi îi vinde la alte echipe? Înseamnă că a ajuns rău dacă a ajuns pepinieră.

Nu poți să ții Dinamo fără să mai investești. Negoiță pare că încearcă, pe ultima sută de metri, să bage în buzuar ce poate, să mai scoată ceva", a fost reacția acidă a lui Basarab Panduru, în studio-ul TV Telekom Sport.

Valentin Costache, mijlocașul de 19 ani al lui Dinamo, are un acord cu CFR Cluj. Actele sunt ca și parafate, iar jucătorul ar uma să ajungă la ardeleni în iarnă. Conform surselor GSP, suma de transfer ar fi de aproximativ un milion de euro.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii