Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Claudiu Niculescu a spus tot! Motivele care l-au împins să refuze oferta de la Dinamo

[starttext]



FOTO: CRISTI PREDA




Claudiu Niculescu, tehnicianul lui FC Voluntari, a vorbit detaliat despre motivele care l-au împins să decline oferta de a prelua banca tehnică a echipei sale de suflet.




"Mă simt bine la Voluntari, vreau să fac lucruri bune, nu pot să părăsesc echipa la jumătatea drumului pentru că mai am contract. Aşa sunt construit ca om, am o datorie morală faţă de oamenii de la Voluntari, care mi-au dat şansa să rămân în Liga 1 când alţii m-au ignorat şi nu au avut încredere în mine.



Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI

Preşedintele clublui Dinamo m-a contactat. Mai ţinem legătura, inclusiv în iarnă am vorbit cu el. A înţeles situaţia mea contractuală. Nu am stat să mă gândesc. Pentru orice antrenor din România e o tentaţie când e contactat de un asemenea club, dar nu pot să plec de la Voluntari, nu simt că trebuie să fac asta.

Nici data trecută nu am avut o discuţie directă. Atât timp cât nu ai nişte discuţii concrete nu se poate realiza nimic. Am dat acest răspuns de ani de zile: e normal să-ţi doreşti să antrenezi echipa la care ai făcut cele mai mari peformanţe în cariera de jucător.

Nu m-ar fi speriat situaţia din momentul de faţă de la Dinamo. În momentul în care am primit oferta de la Voluntari, riscurile erau mult mai mari, eram la două puncte peste retrogradare. Riscam foarte mult atunci. Toate aceste discuţii pe mine mă bulversează. Important e ceea ce îmi doresc eu: să rămân la Voluntari.

Nici în iarnă nu s-ar pune problema să vin la Dinamo. Aceste schimbări de antrenori nu sunt deloc benefice. Cei de acolo ştiu însă ce trebuie să facă şi cu cine discută.

Individual, lotul lui Dinamo nu este foarte rău. Lotul a fost slăbit în vară, cei care au venit n-au dat randamentul pe care toţi îl aşteptau. Decizia de a-l aduce pe Albin a contat foarte mult: a primit un salariu foarte consistent, e clar că s-au creat animozităţi în echipă. Sunt jucători care de ani de zile câştigă acelaşi salariu şi vine un jucător străin care primeşte atâţia bani. Ca lot, Dinamo e de primele şase", a declarat Claudiu Niculescu, la TV Digi Sport.

"Nu e adevărat că am cerut 10.000 de euro şi am primit doar 6.000" Claudiu Niculescu, antrenor FC Voluntari

FOTO: CRISTI PREDA
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii