Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






Ionuț Negoiță a fost ieri la Săftica pentru a discuta cu jucătorii, deși a declarat în mai multe rânduri că nu se mai implică în viața echipei

[starttext]







Ionuț Negoiță a fost ieri la Săftica pentru a discuta cu jucătorii, deși a declarat în mai multe rânduri că nu se mai implică în viața echipei.


 Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI


Cine mai înțelege ceva din haosul provocat de Ionuț Negoiță? În urmă cu o săptămână declara la televizor pe un ton condescendent și ușor ironic: "De ce mă întrebați de transferuri? Nu știți că nu mai sunt la Dinamo?", iar ieri s-a deplasat în cantonamentul "câinilor roșii", pe care i-a băgat în ședință începând cu ora 16:00.

La întâlnirea care a durat în jur de 30 de minute au participat, pe lângă Negoiță și jucători, Vasile Miriuță și staff-ul său, dar și președintele Alexandru David. A lipsit doar directorul sportiv Ionel Dănciulescu, plecat la Roma pentru a se întâlni cu reprezentanții Macron, sponsorul tehnic al clubului din Ștefan cel Mare.

Conform surselor din anturajul echipei, finanțatorul care zice că nu mai e finanțator le-a transmis "câinilor":

"Uitați tot ce a apărut în presă în ultimele zile! Vasile Miriuță este antrenorul lui Dinamo până în iarnă, cel puțin, iar voi trebuie să-l tratați ca atare. Asta e tot ce trebuie să știți în momentul acesta. Vreau să conștientizați la rândul vostru că sunteți jucători la Dinamo. Am fost supărat, dar sunt dispus să uit ce a fost. Am să vă plătesc și toate salariile pentru că am încredere în voi că puteți intra în play-off, așa cum ați făcut și sezonul trecut".

11 puncte
din 27 posibile a adunat Miriuță pe banca lui Dinamo

"Băieții trebuie să înțeleagă că sunt jucători profesioniști și în primul rând joacă pentru ei și pentru club. Sunt sigur că această situație i-a făcut să deschidă ochii și să aibă o reacție de orgoliu. Trebuie să o batem pe Poli Iași"
Vasile Miriuță, antrenor Dinamo

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii