Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Toată lumea le plânge de milă, dar jucătorii lui Dinamo sunt bine plătiți. ”Nu vorbim de salarii de 3.000-4.000 de euro!”

[starttext]











Elevii lui Vasile Miriuță au evoluat dezolant în fața celor aproximativ 2.000 de fani, care au venit pe ”Ștefan cel Mare”, iar mulți dintre specialiști au pus forma slabă pe starea psihică proastă a jucătorilor.

Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI

Alexandru David, președintele executiv al lui Dinamo, a precizat, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Special”, că jucătorii n-au niciun motiv să nu fie cu gândul exclusiv doar la fotbal.

”Nu știu și nu înțeleg de ce se tot vorbește despre situația jucătorilor de la Dinamo. Trebuie să știți că la Dinamo contractele sunt plătite la zi, ba mai mult, nu s-a întârziat nicio zi. 

În plus, nu avem salarii foarte mici la Dinamo, dimpotrivă unele au fost chiar dublate în actualul sezon. Și nu vorbim de salarii de 3.000-4.000 de euro, uitați aceste cifre. Sunt salarii cuprinse între 7.000 și 12.000 de euro.

Vorbim de bani pentru performanță, de bonusuri care sunt plătite între 50% lunar și 50% la finalul sezonului, cum am spus în funcție de performanțe. 

Vorbim de chirii, de condiții de pregătire foarte bune și care vor fi și mai bune pe viitor”, a spus David.


Oficialul roș-albilor nu este de acord nici cu cei care spun că jucătorilor nu le mai stă gândul la fotbal după ce Ionuț Negoiță a spus că bugetul este garantat doar până la vară.

”Nici cu această teorie nu sunt de acord. Majoritatea contractelor jucătorilor expiră la vară. Domnul Ionuț Negoiță le-a transmis jucătorilor că bugetul este asigurat până la vară. Deci, nu văd unde este neliniștea”, a mai spus David, la Digi Sport.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]




Comentarii