Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Becali a mărit oferta pentru Nemec!

[starttext]








După ce iarna trecută l-a luat pe Gnohere din curtea rivalei, FCSB vrea să mai sufle dinamoviștilor un jucător. Este vorba de slovacul Adam Nemec, care în iarnă întră în ultimele 6 luni de contract cu gruprea din Ștefan cel Mare. Gigi Becali e convins că Nemec va ajunge în cele din urmă sub comanda lui Dică, asta deși slovacul ar avea oferte și din străinătate.


Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI


Finanțatorul roș-albaștrilor vrea să-l facă pe Nemec unul din jucătorii cu cel mai mare salariu din lotul FCSB-ului. Inițial i-a oferit lui Nemec un salariu de 15.000 de euro pe lună și o primă de instalare de 100.000 de euro, după ce Dinamo a acceptat 300.000 de euro pentru transfer. Conform Gazetei, Ezitările atacantulu slovac l-au făcut pe Becali să mărească oferta, astfel că vârfului de 31 de ani i-a fost propus un salariu lunar de 25.000 de euro.

De altfel, patronul roș-albaștrilor preciza încă de zilele trecute că ia în calcul posibilitatea să-i ofere un salariu mai mare lui Nemec pentru a reuși să-l convingă să semneze cu FCSB.

"Eu pe Nemec îl semnez şi mai stă la Dinamo 6 luni şi îl iau apoi gratis. Părerea mea e că o să vină la FCSB. Cu atât mai mult, dacă nu îi dau bani lui Dinamo, îi dau salariu mai mare şi vine la FCSB" anunța Gigi Becali la emisiunea Fotbal Club.

Slovacul Nemec intră în ianuarie în ultimele 6 luni de contract la Dinamo și ar putea semna cu orice club. Dacă va accepta oferta lui Becali, Nemec ar deveni la fel de bine plătit ca Alibec și Budescu, jucătorii cu cele mai mari salarii din Liga 1.

18 meciuri, 3 goluri și 3 pase de gol are Nemec pentru Dinamo în acest sezon, în toate competițiile.
1 milion de euro este cota de piață a lui Nemec, conform transfermarkt.co

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii