Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cunoaștem prețul pentru care Negoiță e gata să vândă clubul: "Nu-l mai interesează Dinamo

[starttext]




FOTO: Raed Krishan

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a dezvăluit în această seară că Negoiță e pregătit să vândă clubul contra sumei de două milioane de euro.





"Astăzi după amiază am vorbit cu dânsul. Din ce știu eu, pe dânsul nu-l mai interesează deloc ceea ce se întâmplă la Dinamo. Vrea să vândă pentru a recupera măcar 15% din ce a investit până acum. Din ce mi-a spus, este o sumă de vreo două milioane de euro.

Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI


Este dispus să plece în orice moment dacă se găsește cineva care să-i ofere suma respectivă de bani. A trasat anumite sarcini conduceri clubului. Este dezamăgit și nu-l mai interesează nimic din ce se întâmplă la echipă. În acest moment clubul trebuie să se autofinanțeze

Oamenii din conducere trebuie să vândă jucători pentru a ține Dinamo pe linia de plutire. În funcție de oferte, de sumele care vor fi oferite, probabil se poate vinde orice jucător", a declarat Ionel Dănciulescu, la TV Digi Sport.

"Pe termen scurt, obiectivul e intrarea în play-off. E o situație nu prea plăcută. Sub nicio formă Dinamo nu e o echipă care să aibă obiectiv evitarea retrogradării" Ionel Dănciulescu, director sportiv Dinamo.

FOTO: Raed Krishan
 sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii