Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Încă un atac devastator la adresa lui Negoiță: "Vinde, bă băiatule, și pleacă!" » Filip, desființat și el

[starttext]




FOTO: GAZETA SPORTURILOR




Claudiu Vaișcovici, fost jucător la Dinamo la sfârșitul anilor '80, l-a criticat dur pe Ionuț Negoiță pentru situația dezastruoasă în care a ajuns echipa din "Ștefan cel Mare". 




"Omul ăsta a spus că vinde clubul pe două milioane, dar câte datorii sunt în spate? Sunt datorii mari pe acolo. Nu cred că o să vândă pe două milioane. Dacă nu bagi bani n-ai cum să faci rezultate.



Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI

Când n-ai bani să ții echipa te apuci și-l vinzi pe Costache. Domnul Negoiță nu are puterea să țină singur echipa. Ar trebui să fie două-trei persoane lângă el. Dacă vrei să vinzi, vinde, bă băiatule, și pleacă!

Cred că problema e la președinte, echipă și antrenori. Miriuță n-are marfă, n-are cu ce să lucreze. Sunt mulți care se cred fotbaliști la Dinamo. Era supărat Filip că nu e convocat la națională de parcă jucase 50 de meciuri la națională. Dacă n-ai oferte, unde să pleci, mă? Dacă vrei să pleci, du-te în țară", a declarat Vaișcovici, la TV Digi Sport.

"E foarte greu ca Dinamo să prindă play-off-ul" Claudiu Vaișcovici

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii