Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Decizie importantă luată în cazul lui Steliano Filip

[starttext]


Lui Steliano Filip i se caută echipă în iarnă pentru un transfer extern




Steliano Filip are 7 meciuri în cariera sa la Dinamo ca mijlocaș central, iar echipa n-a pierdut cu el pe acel post. Fotbalistul ar putea continua să joace în această zonă.


 Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI


Vasile Miriuță a ales o mutare care a făcut diferența în meciul cu Poli Iași (2-1). Readus în primul 11, cel mai hulit jucător al "câinilor" în ultima lună, Steliano Filip, a început ca mijlocaș central, alături de Paul Anton, iar jucătorul de 23 de ani a deschis scorul după o urcare inspirată în atac. Iar Filip va continua să fie folosit în zona centrală, mai ales că a mai dat randament acolo în trecut și, în plus, alți doi jucători ce pot evolua pe acel post, Mahlangu și Nascimento, se confruntă cu probleme medicale.

Stelu nu mai jucase de mai bine de doi ani pe acest post, de mijlocaș central. Dar de câte ori a făcut-o a dat randament, iar echipa n-a pierdut! În afara ediției curente de campionat, el mai are în CV 6 întâlniri în care a fost folosit în aceeași poziție ca sâmbătă seară cu moldovenii.

- Ediția 2015/2016 - Are 4 meciuri în zona centrală, 0-0 cu FCSB, 3-0 cu Voluntari, când a și marcat, 0-0 cu Iași și 2-0 cu Pandurii. Mircea Rednic chiar dorea să permanentizeze reprofilarea lui din fundaș stânga în mijlocaș central, doar că Filip a fost forțat pe postul lui, inițial, ca să-și mărească șansele să prindă Euro 2016, ceea ce s-a și întâmplat. În acel sezon, a mai bifat 25 de meciuri ca fundaș stânga și unul ca mijlocaș pe aceeași bandă.
- Ediția 2014/2015 - Din totalul de 27 de partide ale ediției, Filip a jucat una ca mijlocaș central, 3-2 cu Pandurii. Când a oferit și un assist.
- Ediția 2013/2014 - Din cele 26 de meciuri, Steliano are una ca mijlocaș defensiv, 1-1 în Derby de România. 

"Nu este normal ca Dinamo să fie pe locul 7. Respectăm suporterii și am acceptat criticile lor. Avem un antrenor care a știut să ne motiveze, cu toate că a trecut printr-o perioadă dificilă. Am trecut și eu prin clipe delicate, dar mă bucur că am revenit în echipă și-am ajutat Dinamo"
Steliano Filip, fundaș Dinamo

7 selecții
are Filip la prima reprezentativă

9.000 €
este salariul lunar al lui Stelu în Ștefan cel Mare

IDEEA LUI DANCIU-GOL

Un rol important în plasarea lui Filip ca închizător l-a avut Ionel Dănciulescu. Directorul sportiv i-a sugerat lui Miriuţă să ia în considerare folosirea lui Stelu la mijlocul terenului, în condiţiile lipsei de jucători pentru acea zonă. "A jucat bine şi-n mandatul lui Mircea Rednic, ar fi o idee de luat în seamă", i-a transmis oficialul antrenorului. Miriuţă a luat în calcul varianta, anulând-o pe cea iniţială de a-l folosi acolo pe Alin Dudea, şi-a mers cu Filip ca mijlocaş central.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii