Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Negoiţă le-a făcut o vizită fotbaliștilor în cantonament și le-a adus o primă de 20.000 de euro


[starttext]



Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor




Ionuț Negoiță s-a dus peste jucători în cantonament, înaintea meciului cu Poli Iași, fără să-i anunţe pe cei din staff, și le-a comunicat prima pentru victorie în partida cu moldovenii.


Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI


După ce săptămâna trecută jucătorii au fost aduși cu autocarul la hotelul RIN pentru o ședinţă-fulger, de această dată patronul “câinilor” a decis să se ducă el la Săftica.

Negoiţă le-a făcut o vizită fotbaliștilor în cantonament și le-a adus o primă de 20.000 de euro, bani pe care dinamoviștii au și pus mâna pentru victoria de sâmbătă seara, 2-1 cu Poli Iași pe teren propriu.

Ultima primă pe care patronul dinamoviștilor le-a oferit-o jucătorilor a fost pe 1 mai. Atunci banii au venit după ce echipa a învins FCSB în playoff-ul campionatului trecut.

Mai mult, Negoiţă i-a solicitat o întrevedere de 10 minute și lui Miriuţă. Antrenorul a profitat și el de ocazie și s-a plâns că sunt colaboratori ai acestuia care lansează în continuare atacuri din interior la adresa echipei tehnice.

Conform Telekom Sport, Miriuţă i-a transmis lui Negoiţă că el și staff-ul pot pleca imediat după meciul cu Iași dacă își vor încasa salariile până la finalul acestui sezon și jumătate din clauza de reziliere. În cazul lui Miriuţă, suma ajunge la 35.000 de euro.

Negoiţă l-a asigurat însă pe antrenor că are sprijinul său și că discuţia despre viitor o vor purta la finalul lunii decembrie.

sursa: www.gsp.ro
Foto: Cristi Preda
[endtext]

Comentarii