Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Negoiță s-a dus să le vorbească fotbaliștilor înaintea antrenamentului de azi » Mesajul pentru vestiar

[starttext]







Vasile Miriuță continuă pe banca lui Dinamo, după întâlnirea avută azi la sediul clubului cu șefii echipei. (Detalii aici) 

 
Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI



Ionuț Negoiță, finanțatorul clubului, și Alexandru David, președintele lui Dinamo, vor avea azi, de la ora 16:00, o întâlnire cu staff-ul și cu jucătorii echipei. Cei doi conducători vor să-i dea un vot de încredere lui Vasile Miriuță în fața jucătorilor și să le spună acestora că Dinamo va continua cu staff-ul acesta.

Echipa va avea o ședință de pregătire la ora 17:00, iar la final vor merge împreună la Berăria H, unde va avea loc un concert caritabil pentru Dan Cucu, suporterul dinamovist grav bolnav.

 MIRIUȚĂ: "AM SUSȚINEREA CONDUCERII"

Vasile Miriuță a vorbit GSP.RO despre întâlnirea de azi cu șefii echipei și despre viitorul lui Dinamo.

"Eu acum sunt la Săftica. Nu am vorbit deloc despre varianta Claudiu Niculescu. Toată discuția cu domnul Negoiță și domnul David a durat 5-6 minute. Mi-au spus că am susținerea lor și că trebuie să strângem rândurile pentru a câștiga meciul cu Poli Iași.

Băieții trebuie să înțeleagă că sunt jucători profesioniști și în joacă pentru ei, în primul rând, și pentru club. Sunt sigur că această situație i-a făcut să deschidă ochii și să aibă o reacție de orgoliu. Trebuie să arate că sunt Dinamo. Trebuie să strângem rândurile și să o batem pe Poli Iași", a spus Miriuță pentru Gazeta Sporturilor.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]


Comentarii