Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo e în colaps, dar nu vinde niciun jucător la FCSB: "Nu pleacă nimeni acolo, indiferent de oferte!"

[starttext]






Dinamo este în criză, riscă să rateze play-off-ul, Ionuț Negoiță a anunțat că este gata să plece din Ștefan cel Mare, însă roș-albii anunță că nu vor da niciun jucător rivalei FCSB.


Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI


Președintele lui Dinamo, Alexandru David, a anunțat decizia luată de Ionuț Negoiță, care a decis să nu întărească marea rivală a "câinilor", după o ședință care a avut loc marți.

"Este adevărat că a avut loc o şedinţă la Dinamo. Am vrut să discut cu antrenorul şi cu staff-ul şi să le transmit din partea domnului Negoiţă două lucruri extrem de importante: clubul este perfect sustenabil financiar în acest sezon competiţional, chiar dacă finanţatorul a decis să se retragă din viaţa echipei.

În plus, i-am anunţat că domnul Negoiţă a transmis clar că niciun jucător de la Dinamo nu va fi transferat la FCSB. Indiferent de ofertele primite de la FCSB, el a hotărât ca niciun jucător să nu plece acolo", a spus David, conform Gazetei.

Pe lângă Adam Nemec, Gigi Becali îl vrea de la Dinamo și pe Ionuț Nedelcearu, un jucător crescut chiar în Ștefan cel Mare și care poate evolua atât ca fundaș central, cât și la închidere.

Nemec intră în ianuarie în ultimele 6 luni de contract la Dinamo și ar putea semna cu orice club, el urmând ca la finalul sezonului să plece gratis de la clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare, cel mai probabil.

103 meciuri, 5 goluri și o pasă de gol are Nedelcearu în tricoul celor de la Dinamo.

1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Nedelcearu, conform transfermarkt.com.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]


Comentarii