Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo, gloriile, şi SOCIO(s)PAȚII

[starttext]




Fotografia postată de FC DINAMO BUCURESTI.


Dragă suflare dinamovistă, ştim cu toții cam in ce ape tulburi ne scăldăm, poate nu intâmplător avem " patron " care deține hotel cu nume de fluviu- Rin.
Acesta a declarat că
 vrea să se retragă de la Dinamo, spunând că, prețul dorit de el este de 4 mil. de euro- un preț modic dealtfel, dar doar dacă se adresează doar " naivilor . "

Pariaza online fara risc cu cei 250 RON oferiti de aceasta agentie. Daca ai pierdut primul bilet,
primesti banii inapoi. Daca ai castigat, poti retrage fara rulaj necesar - CLICK AICI




In momentul de față, el ar putea oferi in schimbul acestei sume, doar lotul de jucători- pe care-l decimează pe zi ce trece, eventualul cumpărător riscând ca in scurt timp să mai beneficieze in schimbul acestor bani ( dată fiind viteza de derulare a evenimentelor in această privință ) doar de bucătarul şi maseur-ul echipei...
Mai poate vinde deasemenea actuala poziție in clasament din cadrul primei ligi.
Ştim cu toții, absolut tot ceea ce reprezintă Dinamo in acest moment ( siglă, palmares, etc ), se află pe lacul broscoiului Badea, oac, oac, diri-diri-da !
Măi oameni buni, dar A ZIS CĂ VINDE( cel puțin la nivel declarativ ) ! 
Nu asta am vrut cu toții, să scăpăm de el ???
Haideți să-l punem în fața faptului împlinit, şi să-i facem o ofertă !!!
Mă refer in primul rând, la oamenii de afaceri care iubesc aceste culori, la " gloriile " dinamoviste cărora le " taie gura-n săbii " pe la tv, cum că aia e bine, aia e p-aşa şi pe dincolo, că dacă erau ei, făceau câte-n lună şi-n stele...
Dacă li s-ar oferi spațiu tv, ca să ne spună stratagemele lor, canalele de sport s-ar transforma in fostele emisiuni ale lui Dan Diaconescu de la O( zero ) tv.Dar in afară de Kiriță( a carui reacție, aceiaşi specialişti au considerat-o puerilă ), n-am văzut pe niciunul care să zică: " gata, vom incerca de acum să construim un cadru juridic prin care clubul să poată fi preluat, vom căuta să ne folosim influența din mediul fotbalistic, pentru a căuta un investitor( sau un grup de investitori ) potent financiar, credibil, să zică: "DA, vrem Dinamo inapoi ! "
Toată lumea " o arde cu auditul ", evident că sunt multe dedesubturi, multe datorii necunoscute, multe " matrapazlâcuri ", dar cine poate declanşa acest audit, dacă nu voi, care ştiți cam cu ce se mănâcă treaba asta ?
Haideți, veniți cu avocați pregătiți pentru acest tip de " razboi ", contactați persoane " tari financiar "(că nu pot să cred că nu aveți astfel de persoane in anturajul vostru ), faceți pe dracu'-n 4, şi demonstrați că iubiți acest club care v-a dat notorietate, satisfacții, bani...

Noi, suporterii vom fi aproape !
NOI, " disperații " care nu vrem să vedem clubul in divizii a căror inițiale incep de la a doua literă a alfabetului in jos, ne-am gândit că ar fi viabilă această formă de organizare de tip SOCIOS.
POATE suntem SOCIO(s)PAȚI( avem tulburări de comportament, din cauza educației dintr-un mediu nefavorabil ), poate din dragoste pentru acest club, părem naivi, COPILĂROŞI in gândire, dar ştiți de ce ???

Pentru că, AM COPILĂRIT FRUMOS ALĂTURI DE DINAMO !


VREM SĂ " COPILĂRIM " IN CONTINUARE !!!

SUNTEM DATORI !

Acest articol este un pamflet, asa ca tratati-l ca atare.
Articol scris de: Caine Rosu
sursa: www.facebook.com/FCDinamoOfficial
[endtext]

Comentarii