Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






„Câinii” aduc un atacant din România!

 


Dinamo a întâmpinat probleme în ofensivă, drept dovadă că a marcat doar două goluri în ultimele 5 meciuri oficiale, și a dus un tânăr atacant: Giani Stere.


În aceste condiții, „câinii" au decis să mai aducă un fotbalist ofensiv sub comanda lui Ionel Gane. O promisiune. Giani Stere, 21 de ani, a ajuns de la începutul săptămânii la Săftica și se antrenează cu „câinii"


75.000 de euro

este cota lui Stere pe transfermarkt


Vârf de careu, tânărul de picior drept, înalt de 1,85 de metri, a mai jucat la ACS Poli Timișoara, la Snagov și la Concordia Chiajna. S-a pregătit și luni, și marți cu roș-albii. Este liber de contract de la începutul lunii februarie.


A jucat 19 meciuri la nivelul ligii secunde și a marcat de două ori! A impresionat la finele lui 2018, când a marcat din foarfecă, în meciul cu Farul (3-0), pe vremea când evolua pe Bega.


5 jucători

a transferat Dinamo în 2021, până acum: Blejdea (ex-FC Argeș), Steliano Filip (ex-Larisa), Nepomuceno (ex-Halifax), Kongshavn (ex-Aalesunds) și Morsay (ex-Chievo)



FOTO: Fcebook.com/gianistere

sursa: gsp.ro

Comentarii