Post Top Ad


Dinamo se revoltă împotriva celor de la LPF

 Dinamo se revoltă împotriva celor de la LPF, care au decis ca meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, programat sâmbătă seară, să se joace la o oră târzie, 21:00, deși țintarul etapei ar fi permis disputarea partidei în condiții mai suportabile. Meciul dintre Dinamo și Sepsi s-a jucat pe un frig extrem, iar terenul de joc a fost înghețat în ciuda eforturilor celor de la DDB, de a asigura cele mai bune condiții de joc. 


Elevii lui Jerry Gane au acuzat condițiile de joc la finalul partidei. Mai mult, roș-albii l-au pierdut și pe Adam Nemec, care a suferit o microruptură musculară din cauza terenului.


La București a fost extrem de frig, iar terenul de joc a fost înghețat, în ciuda eforturilor celor de la DDB de a asigura cele mai bune condiții. 


Dinamo, revoltă împotriva LPF: „Întrebați-i pe jucători cum e să joci cu o minge înghețată! Să încălzim mingea? Este inadmisibil” Soluția propusă de Mario Nicolae


„Este inadmisibil ca la o temperatură resimțită de minus 9 grade C, la ora 21, în luna februarie, să fie programat un meci de fotbal! Așa ne pasă de sănătatea jucătorilor?


DDB a făcut și de această dată eforturi să asigure încălzirea terenului din Ștefan cel Mare, dar la asemenea condiții meteo ar fi fost nevoie de tunuri de căldură. Întrebați-i pe jucători cum e să joci cu o minge înghețată. Ce să facem? Să încălzim mingea cu Bengay?


Rezolvarea este simplă. Să se facă alte programări cât este acest frig incredibil. Ieri s-a jucat doar CHINDIA – UTA de la ora 14.30, iar după terminarea jocului, până la ora 21.00, nu a mai fost programată o altă întâlnire. De ce?”, a declarat managerul sportiv al lui Dinamo, Mario Nicolae.sursa: prosport.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii