Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Eu voi susține mereu Dinamo, am demonstrat cu fapte

 




Ionel Dănciulescu: „Dinamo - FCSB e un derby al orogoliilor”

- Danciule, mai ai emoții? Că acum nu mai ești implicat direct.

- Sufletește, voi fi întotdeauna. Acum, emoțiile vor fi din fața televizorului.


- Ce-ți dorești?

- (râde) Victoria.


- A cui?

- Mai întrebi?! A lui Dinamo. Eu chiar cred în calificare.


- Cine vorbește, sufletul sau mintea?

- Sufletul, în primul rând, n-o să mă dezic niciodată că am fost, sunt și voi fi dinamovist. Eu voi susține mereu Dinamo, am demonstrat cu fapte. Ar fi o gură de oxigen pentru partidele viitoare, mai ales că situația nu e bună financiar și în clasament. Un succes cu rivalii ar fi un imbold pentru jucători și pentru DDB, oamenii care susțin o echipă părăsită de toată lumea.


- Mai e derby Dinamo - FCSB sau se trăiește din amintiri?

- Rămâne un derby al orgoliilor. Și eu sper ca Dinamo să-și ia revanșa după semifinalele Cupei României de anul trecut. Fiindcă, logic, normal, regulamentar, Dinamo trebuia să fie în finală. Dar nu mai vreau să dezgrop morții. Trebuia mers la TAS, trebuia mers până în pânzele albe!



sursa: gsp.ro


Comentarii