Post Top Ad


Dinamo are salariile la zi! - Iubim Dinamo

 Peluza Cătălin Hîldan a anunţat, miercuri, în social media, că pentru prima dată după “ani de zile”, salariile la FC Dinamo sunt plătite la zi.


“DUPĂ ANI DE ZILE, SALARIILE SUNT PLĂTITE LA ZI!


Mgid


ABOUT YOU

Modă online

JACK & JONES Bărbaţi Geacă de primăvară-toamnă 'ROCKY'

DESCOPERĂ ACUM→

Ceea ce Negoiţă nu era în stare, ceea ce săpaşii nici nu şi-au propus vreodată, ceea ce cluburile susţinute de primării nu reuşesc, au reuşit SUPORTERII lui DINAMO!


La jumătatea lui februarie, jucătorii lui Dinamo şi-au primit banii pe luna ianuarie!


Pentru lumea fotbalului de la noi, acest lucru este ceva neobişnuit. În Liga 1, probabil mai sunt doar două cluburi unde salariile pe ianuarie sunt achitate. Nu e deloc comod să rupem ritmul marilor stăpâni din fotbal.


Faptul că demonstrăm că un club poate fi ţinut de suporteri, deranjează. Nu degeaba vom auzi în fiecare zi pe câte unul care ne va prooroci sfârşitul.


Dinamovistule pensionar, care le ceri nepoţilor să te înveţe să mânuieşti telefonul doar pentru a cumpăra bilete, ASTA ŢI SE DATOREAZĂ ŢIE!


Câine tânăr, care pui deoparte banii cu care alţii se distrează, doar pentru a-ţi plăti cotizaţia, AICI ESTE ŞI MERITUL TĂU!


Fiul meu, care ţi-ai spart puşculiţa pentru Dinamo şi mi-ai cerut să-ţi fac card, EŞTI ŞI TU AICI!


FRATELE MEU care încă mai stai pe gânduri, VINO ŞI TU în www.programddb.ro, CA SĂ SALVĂM CEEA CE IUBIM!


Şi ca să arătăm că NU NE OPRIM, tocmai am lansat un nou sondaj pe platforma DDB, pentru următorul milion de lei pe care intenţionăm să-l virăm în club, pentru a reduce din datoriile pentru licenţă, pentru a plăti salarii şi alte cheltuieli”, este anunţul de pe pagina de Facebook Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo.

Comentarii