Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






DDB oferă premiul suprem pentru salvarea lui Dinamo: o mașină de 11.400 de euro!

 


Fanii lui Dinamo continuă cursa pentru obținerea licenței necesară sezonului următor de Liga 1, iar DDB a găsit o modalitate inedită pentru a-i atrage pe suporteri să cumpere cât mai multe bilete virtuale.


Suporterii care achiziționează tichete virtuale pentru partida cu Viitorul de vineri (ora 20:30) pot câștiga premii în cadrul tombolei organizate de programul socios DDB. Potul cel mare: un autoturism Suzuki Swift, disponibil doar dacă se va realiza sold-out.


Dinamo - Viitorul. Tombolă organizată de fanii „câinilor”

„TOMBOLĂ DDB PENTRU MECIUL CU VIITORUL! Vor fi acordate 48 de premii, după cum urmează:


12 măști DDB roșii

12 eșarfe „În viața asta mai avem ceva de făcut”

12 tricouri branduite cu DDB

12 hanorace DDB (cele gri, cu ștampilă) 

Aceste premii se vor acorda în urma unei trageri la sorți, indiferent de numărul biletelor vândute la închiderea evenimentului: sâmbătă, 27 februarie 2021, ora 12:00. 


Și acum surpriza tombolei DDB. MARELE PREMIU - UN AUTOTURISM SUZUKI SWIFT în valoare de 11.400 de Euro. Acest premiu va fi acordat prin tragere la sorți, doar dacă se realizează SOLD OUT! Istoria recentă ne spune însă că acesta nu este decât un detaliu, avem deja 3 pe Arena Națională și 5 în Ștefan cel Mare!

Premiul cel mare va fi înmânat câștigătorului de către jucătorul său preferat de la Dinamo. Spui cine vrei să îți aducă autoturismul acasă și în ziua respectivă îți poate bate la ușă PAUL ANTON. La tombolă participă toate biletele cumpărate pentru meciul cu Viitorul, inclusiv cele achiziționate deja. Tragerile la sorți pentru toate premiile puse în joc, inclusiv pentru SUZUKI SWIF, vor fi efectuate de către partenerii noștri de la BILETE.RO.


V-am spus că vom încerca să ne ușurăm cât mai mult misiunea, așa că prin PASUL 2 am făcut-o să fie și fun. Pe lângă sentimentul datoriei împlinite ca suporter, atunci când punem umărul la salvarea lui Dinamo, posibilitatea de a câștiga ceva nu poate fi decât bine-venită. Am zis de a câștiga „ceva”, nu un premiu, nici măcar „premiul cel mare”. Asta pentru că știm, câine. PREMIUL SUPREM PENTRU TINE E SALVAREA LUI DINAMO!”, au comunicat fanii lui Dinamo.

5 lei

costă un tichet virtual la Dinamo - Viitorul



sursa: gsp.ro

Comentarii