Post Top Ad


Octavian Bellu împlinește astazi 70 de ani - La multi ani maestre!

 
Octavian Bellu împlinește 70 de ani. Cel mai medaliat antrenor din istoria sportului mondial a dezvăluit care este marele câștig al carierei sale.


Octavian Bellu spune că, după toate medaliile obținute în carieră, cel mai mare câștig este relația pe care o are cu gimnastele pe care le-a pregătit.


„Acești copii pe care i-am văzut evoluând și pe care i-am urmărit și după. Noi avem o relație extraordinară cu acești copii, așa le zic și acum, deși au la rândul lor copii. Pentru mine, acesta este cel mai mare câștig: am niște oameni cu care îmi place să mă întâlnesc oricând.


Să ne aducem aminte de lucruri amuzante, am trecut prin niște lucruri foarte grele, fiecare își amintește cât de greu a fost, dar noi ne păstrăm în zona aceea. Suntem într-o familie în care fiecare se bucură că-l vede pe celălalt”, a spus Octavian Bellu 


Mă amuz când îmi amintesc cum se refereau la rezultatele noastre: România a ieșit campioană mondială, apoi și-a păstrat titlul. Când s-a luat a cincea medalie de aur consecutivă a apărut «Așa cum era de așteptat, România a cucerit aurul mondial». Cum era de așteptat, că nu concuram singuri. De aici și așteptările mari, dar și deziluziile mari 

- Octavian Bellu 


sursa: gsp.ro

Comentarii