Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Mă simt mândru că am antrenat această echipă. Eu cred că e posibil ca suporterii să susțină clubul

 





Dușan Uhrin este ultimul antrenor al lui Dinamo care a reușit să aducă roș-albilor o victorie în derby-ul cu FCSB. Meciul a fost în februarie 2020, scor 2-1, când au marcat golurile Andrei Sin și Vali Lazăr, iar pentru adversari a punctat Tănase, din penalty.


Dinamo – FCSB, derby-ul din etapa 21 a Ligii 1, se joacă pe stadionul din „Ștefan cel Mare” de la ora 20:45.

Dușan Uhrin: „Sunt mândru că am reușit să înving FCSB în derby”

„Sunt bine, deși trecem prin vremuri grele. Pandemia ne-a schimbat tuturor viețile, însă sunt sigur că vom ieși cu bine din această greutate. Dinamo este un club foarte special datorită fanilor unici pe care îi are! Mă simt mândru că am antrenat această echipă și îmi pare foarte rău pentru toate probleme care sunt acum la club.


Din punctul meu de vedere, toate jocurile lui Dinamo au fost speciale, dar recunosc că sunt mândru că am reușit să înving FCSB în derby. A fost într-adevăr cel mai important meci. Îmi amintesc că era o presiune foarte mare înaintea partidei…Ca întotdeauna la Dinamo (n.red. – râde)” și-a început discursul Dușan Uhrin pentru.


Tehnicianul de 53 de ani a continuat: „Am pregătit meciul până la cele mai mici detalii, jucătorii au tras tare și uite că am reușit să câștigăm. Îmi pare rău ca Dinamo nu a mai câștigat de atunci, dar sper să o facă în seara asta. Dinamo a fost un moment foarte special în cariera mea. Oamenii și suporterii din jurul clubului sunt unici. Cred că echipa are un antrenor bun în acest moment și îi doresc tot binele, să reușească să câștige cu FCSB”.


Dușan Uhrin, mesaj dur pentru Pablo Cortacero&Co.

„Cred că este o mare rușine cu ce fac acești spanioli la Dinamo! Nu există cuvinte care să descrie această situație! Au reușit să rănească sentimentele și să tradeze așteptările a milioane de oameni. Fanii au susținut Dinamo și când antrenam eu acolo.


Nu uitați că sunt unul dintre oamenii care au susținut și promovat proiectul DDB, când eram cu echipa în cantonamentul din Spania. Eu cred că e posibil ca suporterii să susțină integral clubul. De ce nu? Măcar ei știu ce e cel mai bine pentru echipă” a explicat Uhrin


Ei pot decide derby-ul Dinamo – FCSB

”Sorescu sau Fabbrini pot decide acest meci. Bine, și restul au spiritul necesar ca să facă diferența! Eșanu are calitate, dar trebuie să înțeleagă că e șansa lui acum și trebuie să profite de ea. E un portar bun” a specificat fostul antrenor al lui Dinamo.



sursa: prosport.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii