Post Top Ad


DDB, acord cu un gigant japonez! - Baieti sunteti GENIALI!

 Programul-socios DDB oferă fanilor lui Dinamo ultimele noutăți despre situația clubului din Ștefan cel Mare.

Printre cele mai importante puncte prezentate de suporterii-acționari: acordul semnat cu producătorul auto Suzuki, reducerea datoriilor pentru licență cu 400.000 de euro și achitarea salariilor pe luna ianuarie.


Ultimele noutăți de la Dinamo » Comunicatul DDB


„Avem câteva împliniri și câteva vești bune pe care dorim să le împărtășim cu tine, mai ales că ești unul dintre cei care au contribuit la realizarea lor: am reușit să reducem datoriile în vederea primirii licenței, de la 1.200.000 € la 800.000 €. Această reducere a datoriilor a fost posibilă prin sumele care provin din înscrierile în DDB și din cumpărarea de bilete la meciurile de acasă.


Continuăm și negocierile cu toți cei față de care avem datorii de stins. Am achitat salariile jucătorilor pe luna ianuarie. Totul din banii strânși de suporteri. Am achitat datoriile și chiriile pentru Centrul de Copii și Juniori. Am trecut de 14.500 de membri DDB. Avem cea mai mare Comunitate Socios din Estul Europei. NU NE OPRIM! În ritmul acesta, obiectivul nostru de a depăși 20.000 de membri până la sfârșitul anului, este ușor de realizat. 


Am lansat precomenzile pentru tricourile oficiale de joc de la Macron inscripționate cu numele suporterilor, pentru a strânge o parte din banii de licență. Astăzi, la ora meciului cu Viitorul vom depăși 6.500.000,00 lei pe platforma DDB. Asta înseamnă 1.332.000,00€. Și nu ne oprim! Peste 2.500 de persoane au ales să redirecționeze 3,5 din banii opriți de Stat pe anul 2020 către DDB. Am început să punem la dispoziția oamenilor de afaceri dinamoviști contracte de sponsorizare, prin care pot redirecționa către Asociația PCH până la 20% din impozitul datorat Statului. 


Am încheiat o intelegere cu producătorul auto japonez Suzuki și vom oferi la fiecare sold, prin tragere la sorți, câte un autoturism Suzuki Swift, în valoare de 11.400 €. Avem trei sold out-uri consecutive pe Arena Națională și unul pe stadionul Dinamo. Cu meciul de astăzi, vom ajunge la 235.000 de bilete vândute de la începutul anului!”, se arată într-un comunicat DDB.


5 lei

costă un tichet virtual la Dinamo - Viitorul


20,06 la sută

din acțiunile lui Dinamo sunt deținute de suporterisursa: gsp.ro

Comentarii