Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Avem nevoie de energia suporterilor, ne hrănim cu ea

 



Antrenorul lui Dinamo, Ionel Gane, a declarat, într-un interviu pentru LPF, că în această perioadă extrem de dificilă pe care o traversează clubul el şi jucătorii "se hrănesc" cu energia suporterilor.


Ionel Gane: "Suporterii lui Dinamo transmit o presiune pozitivă"

"Mie îmi place această presiune (n.r. - a suporterilor), am simţit-o permanent la toate echipele la care am jucat. Când rezultatele sunt bune, e soare şi cald, când nu mai sunt cele aşteptate, atunci se înnorează brusc şi începe furtuna. Trebuie să ştii să echilibrezi aceste două stări pentru merge puternic mai departe. Suporterii lui Dinamo transmit o presiune pozitivă. Permanent. Avem nevoie de energia suporterilor, ne hrănim cu ea. Ceea ce fac ei acum şi ceea ce ne trasmit e minunat.


Sunt fericit că sunt în aceste zile aici, trăiesc ceva unic, ceva ce nu credeam dacă mi se povestea. Eu şi staff-ul tehnic le mulţumim celor de la DDB pentru toată implicare lor. Le mulţumim pentru că ajută să ne simţim bine şi regretăm enorm că nu pot reveni deocamdată în tribune. Cu ei în spatele nostru, meci de meci, am fi şi mai încrezători", a spus Gane.


Cupa României, obiectivul lui Ionel Gane la Dinamo

El a recunoscut că a fost greu în momentul în care a preluat echipa, după plecarea lui Cosmin Contra, dar că nu i-a fost teamă.



"A fost foarte greu, dar nu mi-a fost nicio secundă teamă. În fond, eu mă simt privilegiat pentru că fac ceea ce îmi place cel mai mult în viaţă, adică fotbal. Când faci ceva cu mare plăcere, cu pasiune chiar, nu poate interveni teama.


Am reuşit să le redăm încrederea şi motivaţia, ne-am adaptat cu toţii relativ repede la o situaţie delicată, de care nu eram vinovaţi. Am reuşit să ne concentrăm sută la sută doar la antrenamente şi meciuri, şi astfel au venit şi satisfacţii pe plan sportiv, competiţional", a precizat el.



sursa: digisport.ro

Comentarii