Ultima Postare

Viral Sensation: Cum a ajuns Dinamo în centrul atenției cu numărul de bilete pentru meciul de la Craiova!

  După victoria acasă cu Poli Iași, scor 1-0, în etapa a patra a play-out-ului Superligii, Dinamo se află  într-o poziție mai confortabilă, urcând pe locul 13 în clasament, care asigură prezența la barajul de  menținere. Echipa lui Zeljko Kopic (46 de ani) se pregătește acum pentru o altă confruntare crucială, în deplasare cu FCU Craiova, sâmbătă, 20 aprilie, de la 17:30. Oltenii sunt acum pe ultimul loc în Superligă, la egalitate cu FC Botoșani, și meciul se anunță a fi decisiv, mai ales pentru Craiova, în lupta pentru evitarea retrogradării. Chiar dacă terenul Dinamo este suspendat după incidentele cu suporterii de la meciul cu UTA Arad, aceștia au primit un număr impresionant de bilete pentru partida cu FCU  Craiova. Peluza Cătălin Hîldan a anunțat pe rețelele de socializare că suporterii echipei vor avea la  dispoziție 5000 de bilete pentru meciul de la stadionul „Oblemenco”, la prețul de 30 de lei pe bilet. Având în vedere capacitatea stadionului de 3

Post Top Ad






Un alt meci, tot Dinamo, tot noi!

 



La vremuri noi tot noi, a spus în acea veche nuvelă  Alexandru Lăpușneanu. La el a fost nebunia puterii, la noi e nebunia  succesului, setea de succes, și, în sezonul 2020-2021, de supraviețuire.  Nimeni nu ne vrea, iar asta ne dă putere.  Înfruntăm astă seară doar acest  CSU, un acronim ,,burlenesc",  ,,iorgulesc" , cu iz politic.  Ei care au tot ce vor sau le poftește inima, noi avem doar inima, asta-i diferența. Încerc aici ca o manipulare sentimentală, dar care nu poate fi decât plăcută, dacă într-adevăr Dinamo reprezintă ceva pentru cel manipulat. Oare Cătălin Hildan nu s-a lăsat manipulat de fotbal,  și implicit, de Dinamo ?!  Acum, prin sacrificiul său,  întreține flacăra clubului Dinamo. 


Suntem sătui de reticenți, de rezervați, care văd printre noi doar profitori. Avem mulți în familie care divorţează de Dinamo cu orice ocazie, găsesc ei mereu motive. Să ai stadioane pline fără să ai acces pe stadioane asta înseamnă evanghelia fotbalului, Dumnezeu ne va ajuta dacă vede că încercăm să ne ajutăm singuri.


 Dacă mă înșel aici, sunt și eu om, suntem și noi  oameni. Competiția Liga 1 are nevoie de noi și a conștientizat asta prin tot ce intreprindem. 


Comentatorii TV vorbesc  despre ce a făcut DDB, ce are de gând DDB. Suntem niște suporteri care controlează o echipă, care o însuflețesc.. unde aţi mai văzut asta?! Nu am inventat noi acest concept,  noi l-am trecut to the next level. Alții au fost exemplu, noi suntem modelul. Oricum, Liga 1, pe plan european,  nu mai reprezentă mare lucru.


 Acest program, socios DDB,  e un lucru care contează pentru niște oameni practici cum sunt shengenii fotbalului afiliat UEFA, mai mult decât ar conta trei echipe românești calificate în grupele Champions League. Că tot râd mieii lui Gigi că n-am fost niciodată acolo. 


 Suntem Dinamo din tribună, un conglomerat de oameni care vor să țină o echipă, prin fair play fotbalistic și financiar. E simplu, diferența dintre ei și noi a făcut-o acel pumn al domnişorului Ovidiu ,,flatulenţă"  Popescu în pancarda pe care scria Dinamo București.  Din acest moment oricum nu ne mai raportăm decât la noi înșine, pentru mine FCSB e oricum o glumă democratică de conjunctură.


 Astă seară cu cei din Craiova care se cred urmasii ,,Ştiintei" ne  reevaluăm, unde suntem , ce trebuie să facem. Noi facem asta. Asta e singura Avancronică a meciului pe care am putut să o gândesc. Nu avea rost să venim aici cu statistici, strategii de joc, tactici, cine pe cine ține om la om și  care sunt slăbiciunile noastre sau ale lor, se joacă cu inima și noi tot cu inima îi susținem indiferent care va fi rezultatul final.

Hai Dinamo!



Articol scris de: Constantin Vlădeanu  

sursa foto: gsp.ro

Comentarii