Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






DDB strânge bani pentru licența lui Dinamo

 




Fanii din programul „Doar Dinamo București” au început campania prin care vor să strângă banii necesari pentru licență. 


Dinamo mai are nevoie de aproximativ 600.000 de euro, până la finalul lunii martie, pentru a obține licența. Fanii din DDB au anunțat o campanie de amploare pentru strângerea sumei, iar astăzi au făcut primul pas. Readuc în prim-plan proiectul prin care numele fanilor o să apară pe tricouri, dar într-o variantă nouă. Donația pentru acest lucru este în valoare de 490 de lei și poate fi făcută de orice membru.


DDB strânge bani pentru licența lui Dinamo

„LANSĂM “OFICIAL” CAMPANIA PENTRU LICENȚĂ


Primul pas: NUMELE TĂU PE TRICOU ȘI ÎN ISTORIA LUI DINAMO! Facem un apel către toți membrii DDB, către toate grupurile DDB din țară și din Diaspora! În postarea aceasta vă vom vorbi despre SOLUȚIA PRIN CARE PUTEM STRÂNGE BANII DE LICENȚĂ. Una dintre ele, mai exact!


ASTĂZI, PRIMUL PAS: NUMELE TĂU PE TRICOU ȘI DIRECT ÎN ISTORIA LUI DINAMO! Anul trecut am făcut o promisiune legată de tricoul de joc cu numele suporterilor care au pus umărul la salvarea clubului. În relația dintre noi și Macron a intervenit acționarul majoritar spaniol, care a blocat această inițiativă. Dar noi n-am renunțat nicio clipă la proiectul acesta și la angajamentul față de suporteri. Între timp s-a lucrat din greu pentru deblocarea proiectului și acum, când Dinamo are nevoie de bani mai mult ca oricând, suntem în măsură să-l lansăm.


Față de ideea inițială, care îi viza doar pe primii 5300 de membri DDB, proiectul va suferi o modificare, care sperăm să fie primită cu entuziasm. ORICARE DINTRE CEI 14.000 de socios și oricare dintre cei care se vor înscrie în perioada următoare, vor putea să aibă numele înscris pe tricou.Este vorba de un tricou original de joc, care va face parte din echipamentul oficial al echipei pentru ediția 2021 - 2022. 


Scopul principal este să adunăm banii necesari pentru licență. Tot ce vom face prin acest proiect va fi subordonat acestui scop. Începând cu alegerea numelor, stabilirea costului și timpul limită pentru comenzi. Vor fi înscrise pe tricou numele celor care vor face o donație de 490 lei prin platforma DDB. Vom evita astfel înscrierea numelor celor care nu doresc să-și comande tricoul. În același timp vom ști câte tricouri va trebui să comandăm”, se arată în comunicatul postat de Peluza Cătălin Hîldan.


DDB a încercat și anul trecut

DDB a încercat să implementeze acest proiect și anul trecut. Au anunțat chiar un acord inițial cu Macron, sponsorul tehnic. Numele tuturor fanilor înscriși în acel moment ar fi trebuit să apară pe tricoul oficial de joc din actuala stagiune. Apariția investitorilor spanioli a blocat proiectul. 



sursa: gsp.ro

Comentarii