Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Unde au ajuns fostii dinamovistii pe care Dinamo i-a transferat în vară - Iubim Dinamo

 




Deşi pe hârtie părea un proiect ambiţios, ”Spanish Dinamo” s-a destrămat rapid.


Pablo Cortacero nu a reuşit să-şi ţină promisiunile, iar jucătorii spanioli care au ajuns în România în Ştefan cel Mare au părăsit pe rând formaţia bucureşteană.


Borja Valle, Isma Lopez şi Rene Roman au fost primii care au părăsit echipa, fiind urmaţi de antrenorul Cosmin Contra şi de preparatorul fizic Javier Reyes.În ianuarie, din Ştefan cel Mare au plecat Aleix Garcia, care a semnat cu Eibar, dar şi portarul crescut de Real Madrid, Tomas Mejias. Fizioterapeutul Javier Avila, antrenorul cu portarii Leo Fuentes şi un alt membru al staffului, Luis Prieto, au părăsit şi ei echipa, la fel şi portarul de rezervă, Rene Hinojo. Toţi şi-au găsit echipe, chiar dacă unii dintre ei vor juca doar până în vară la formaţiile cu care s-au înţeles în această perioadă de transferuri.


Unde au ajuns spaniolii pe care Dinamo i-a transferat în vară

Isma Lopez s-a transferat la Racing Santander, o formaţie de tradiţie a Spaniei. El a parafat o înţelegere valabilă până la finalul sezonului. În afară de Racing, Isma Lopez a avut şi alte oferte din liga a doua spaniolă.


Rene Roman, portarul de rezervă al ”câinilor” adus în această vară a semnat cu Atletico Baleares, formaţie de liga a treia spaniolă.


Borja Valle a semnat cu Real Oviedo, formaţie la care a mai evoluat în trecut. Este considerat un transfer important în această perioadă de mercato de iarnă. El a mai fost dorit de Real Zaragoza, Almeria, Deportivo la Coruna şi Tenerife.


Alexander Gonzalez este un alt nume care şi-a găsit rapid echipă după experienţa Dinamo. Venezueleanul a ajuns la Malaga, o formaţie cu ambiţii de promovare în La Liga. Şi el a fost pe lista mai multor cluburi din Segunda Division.


Aleix Garcia, cel mai greu nume transferat de spanioli a aterizat în La Liga. A semnat cu SD Eibar, formaţie care evoluează pe prima scenă a fotbalului spaniol. Fostul jucător de la Manchester City şi-a făcut deja debutul în tricoul echipei basce.


Tomas Mejias, portarul crescut de Real Madrid, a semnat cu turcii de la Ankaraspor. Formaţia evoluează în liga a doua turcă, iar Mejias va juca până în vară la acest club. Deşi a fost dorit şi de FC Cartagena, dar şi de alte echipe din liga a doua spaniolă, Mejias a preferat o nouă experienţă în afara Spaniei. A avut de ales între Cipru şi Turcia.


sursa: telekomsport.ro

Comentarii