Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Fanii lui Dinamo apeleaza la oameni de afaceri

 



Peluza ‘Cătălin Hîldan’ a anunţat că fanii dinamovişti din Programul DDB au strâns peste 6 milioane de lei din cotizaţii, donaţii, bilete, sponsorizări şi licitaţii. Dinamo are nevoie de aproximativ 800.000 de euro pentru plata licenţei de Liga 1 în vederea sezonului următor, iar suporterii ‘roş-albilor’ au făcut un apel către oamenii de afaceri.


PCH îndeamnă la redirecţionarea a 20% din impozit către ONG-ul Asociaţia Cătălin Hîldan.


Fanii din Programul DDB au scos la vânzare bilete virtuale pentru partida cu Viitorul din Liga 1, pentru a strânge bani.


863.000 de euro este suma datoriilor pe care Dinamo trebuie să le achite până la 31 martie pentru a obţine licenţa de Liga 1.


“DOUĂ VEŞTI BUNE ŞI UN APEL CĂTRE OAMENII DE AFACERI DINAMOVIŞTI


1. TOCMAI AM DEPĂŞIT 4.000.000,00 LEI DIN COTIZAŢII!


În total s-au strâns până acum 6.218.295,00 lei din cotizaţii, donaţii, bilete, sponsorizări şi licitaţii.


Nimeni nu ne dădea vreo şansă în urmă cu un an.


2. S-AU VÂNDUT PESTE 36.000 DE BILETE pentru meciul de vineri seară cu Viitorul!


Facem un apel către toţi oamenii de afaceri dinamovişti din România, care ne pot ajuta foarte mult în acest moment atât de delicat:


Până pe 25 martie aveţi posibilitatea să redirecţionaţi 20% din impozit către un ONG. Alegeţi Asociaţia Cătălin Hîldan, pentru ca banii aceştia să salveze Dinamo!


Putem încheia contracte de sponsorizare cu orice societate comercială, din sectorul privat sau de stat. Este vorba de sume care altfel ar rămâne la Stat. DINAMO ARE NEVOIE DE SUSŢINEREA VOASTRĂ!”, este mesajul PCH.



sursa: looksport.ro

Comentarii