Post Top Ad


Fanii lui Dinamo apeleaza la oameni de afaceri

 Peluza ‘Cătălin Hîldan’ a anunţat că fanii dinamovişti din Programul DDB au strâns peste 6 milioane de lei din cotizaţii, donaţii, bilete, sponsorizări şi licitaţii. Dinamo are nevoie de aproximativ 800.000 de euro pentru plata licenţei de Liga 1 în vederea sezonului următor, iar suporterii ‘roş-albilor’ au făcut un apel către oamenii de afaceri.


PCH îndeamnă la redirecţionarea a 20% din impozit către ONG-ul Asociaţia Cătălin Hîldan.


Fanii din Programul DDB au scos la vânzare bilete virtuale pentru partida cu Viitorul din Liga 1, pentru a strânge bani.


863.000 de euro este suma datoriilor pe care Dinamo trebuie să le achite până la 31 martie pentru a obţine licenţa de Liga 1.


“DOUĂ VEŞTI BUNE ŞI UN APEL CĂTRE OAMENII DE AFACERI DINAMOVIŞTI


1. TOCMAI AM DEPĂŞIT 4.000.000,00 LEI DIN COTIZAŢII!


În total s-au strâns până acum 6.218.295,00 lei din cotizaţii, donaţii, bilete, sponsorizări şi licitaţii.


Nimeni nu ne dădea vreo şansă în urmă cu un an.


2. S-AU VÂNDUT PESTE 36.000 DE BILETE pentru meciul de vineri seară cu Viitorul!


Facem un apel către toţi oamenii de afaceri dinamovişti din România, care ne pot ajuta foarte mult în acest moment atât de delicat:


Până pe 25 martie aveţi posibilitatea să redirecţionaţi 20% din impozit către un ONG. Alegeţi Asociaţia Cătălin Hîldan, pentru ca banii aceştia să salveze Dinamo!


Putem încheia contracte de sponsorizare cu orice societate comercială, din sectorul privat sau de stat. Este vorba de sume care altfel ar rămâne la Stat. DINAMO ARE NEVOIE DE SUSŢINEREA VOASTRĂ!”, este mesajul PCH.sursa: looksport.ro

Comentarii