Post Top Ad


Dinamovistul pentru care nu contează banii lui Becali - Iubim Dinamo

 Portarul echipei Dinamo, Mihai Eșanu (22 de ani), susține că nu ar semna cu FCSB în nicio condiție. 


Aseară, după eșecul cu Universitatea Craiova, scor 0-1, goalkeeper-ul a explicat de unde vine dragostea sa pentru formația din Ștefan cel Mare. 


"Aveam două victorii şi după a venit înfrângerea grea din derby-ul cu FCSB. Acum iar derby, cu Craiova, şi nu am reuşit să luăm niciun punct. Sunt de mic la Dinamo şi am jucat mereu cu presiune. Acum doar am trecut la nivelul următor.


Pot să înţeleg ce înseamnă un meci cu FCSB, sunt din Bucureşti. Până să ajung la echipa mare eram un ultras, ştiu ce înseamnă meciurile cu FCSB", a spus Eșanu.


Mihai Eșanu: "“Nu mă duc acolo nici dacă îmi dă de 5 ori mai mulți bani, chiar de 10 ori"

Portarul trupei lui Jerry Gane a răspuns cu franchețe și unei întrebări adresate despre un posibil traseu în carieră, spre FCSB, asemenea lui Straton, portar care anul trecut a făcut trecerea din Ștefan cel Mare spre formația lui Gigi Becali. 


“Nu mă duc acolo nici dacă îmi dă de 5 ori mai mulți bani, chiar de 10 ori. De mic sunt. aici. La Dinamo am crescut. Îmi doresc să joc la Dinamo cât mai mult, să progresez de la meci la meci, să dau încredere echipei, să devin om de bază, să-și revină clubul din toate punctele de vedere, iar pe viitor să ne batem la campionat.


Vreau să câștig un trofeu cu Dinamo și, cu ajutorul lui Dumnezeu, să pot juca afară. Este tot ceea ce mă interesează”, a mai spus Eșanu. sursa: digisport.ro

Comentarii