Post Top Ad


Dinamo poate să obțină licența pentru noul sezon al Ligii 1

 Ioan Mărginean, fost conducător al celor de la Gaz Metan, dinamovist convins și cel care a fost foarte aproape de a prelua o funcție în organigrama roș-albă sub comanda lui Pablo Cortacero, susține că se poate obține o amânare a termenului pentru plata restanțelor.


Cum poate Dinamo obține licența pentru Liga 1: „Se poate face o amânare la plată”

„Referitor la licență, se poate face o amânare la plată. Suntem o țară latină și inventivă. Ce spune regulamentul? Să nu ai datorii, da? La stat, la angajați și la terți, e clar. Dar poți să faci o înțelegere de comun acord între cele două părți și să ajungi la o amânare de plata. De exemplu, între Contra și club, jucători și club. Se poate spune că li se vor da bani din primele drepturi de televizare care intră.


Problema de acum este că mai e o inginerie. Dacă eu am un proces cu unul dintre jucători sau din angajați, se consideră că îmi apar șansele. Dacă ai un proces pe rol, poți să mai amâni. Se spune că nu te înțelegi cu un om, nu vreau să mai amâne sau să lase din bani. Cu elegantă, cu un discurs bun, se mai poate amână”, a mai precizat Mărginean.sursa: prosport.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii