Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






Dinamo dincolo de cuvinte - Iubim Dinamo

 





Nu putem muri și nu își mai pot permite să ne lase să murim. Dacă o inițiativă și un spirit ca al nostru trece nevăzut, Liga 1 nu-și mai are rostul. Dacă oamenii de la federație au permis să fim cumpărați de  același om care ne-a vândut și să fim vânduţi de aceleași care ne a vândut, asta ce înseamnă? Vandalism financiar, sau cum? Şi nu se ia nici o atitudine, o propoziție a unui oficial despre caz, a unui politician, o anchetă. Nu! Ca și cum ar fi și ei  implicați în afacere.  Înseamnă că avem un campionat bazat pe quiproquo uri. 


Nu avem voie pe stadioane, dar am fost în Ștefan cel Mare și aiurea, cântând lângă autocar. Am reușit să perfuzăm financiar un club dus de ei direct la ATI, pus la aparate. 

Acronimul meu favorit aici ar fi DNA, nu ATI. Nu Covidul e baiul, ci voi. S-a permis să fim vânduţi prin terți aceleași persoane. Cine pe cine apără, suntem și noi în Liga 1, domnilor Burleanu, Iorgulescu, sau unde?! Dacă un neica nimeni poate cumpăra fără bani un club de Liga 1, voi ce păziți?! Mâine fac și eu rost de o patalama de la ,,o cunoștință,  de bani nu-i nevoie și cumpăr FCSB, iar în câteva luni o falimentez. 


Sau nu se poate?! E simplu, e logic, dacă doar fabulez vă rog să argumentaţi. N-o ve-ţi face, știu! Tăcerea e însăși dreptul la opinie.. Dar nu, măi ciocoflenderilor, Dinamo există prin sine însăși.  Aaa, că mai spun unii că a fost club de securiști.. Săru'mâna pe limba voastră, da, poate, dar jucătorii au jucat, au performat, au fost club de sistem comunist, nu de familie care controla sistemul comunist, iar acum e cel mai democratico-empatic și transumanist club din lume. 


Şşt !!!! Aici sunt câinii roșii. Azi, mâine, poimâine, în pandemie, cum dă Domnul, Dinamo azi trăiește din, prin și datorită suporterilor.  Toate au fost posibile  datorită sistemului absolut neeuropean, neromânesc și cum vreți dumneavoastră din România.


 Dinamo a fost a lui Negoiţă. Cui, dacă, și pe câți bani ne a vândut?! E foarte simplu, cui și cu permisiunea cui, dacă nu exista niște legi și o procedură legală, un control legal, jos LPF, jos FRF, jos Ministerul Sportului, sus Dinamo!  Voi nu aţi făcut nimic, voi aţi făcut ce vi s-a spus, pe bani. Noi am contribuit: 5, 10 , 15, 20 de lei pentru ca CEVA care a luat ființă la 1948 să nu moară. Vorba lui Johan Cruyf: ,,dacă voiam să înțelegeți explicam mai bine." 

Am înfruntat un sistem și am ținut în viață tot ce avem fotbalistic. Trebuie să continuăm s-o facem ! Nu prin one way ticket, ci prin one way take it, on _line ticket.

 Hai Dinamo!



Articol scris de: Constantin Vlădeanu  

Comentarii