Post Top Ad


Ionel Gane: "Ar trebui să ne fie ruşine tuturor!"

 Ionel Gane, antrenorul lui Dinamo, a reacţionat la flash-interviul de la finalul meciului Dinamo - Viitorul 0-5 şi a spus că ar trebuie să le fie ruşine tuturor de la Dinamo după un asemenea rezultat. Gane a catalogat partida cu Viitorul drept un meci de coşmar, dar a spus că nu se gândeşte la demisie. 


"Ar trebui să ne fie ruşine la toţi, pentru că a fost un meci de coşmar. Am făcut greşeli foarte mari, am început meciul foarte prost, greşeli individuale. Când deja scorul e 3-0 la pauză, e greu să revii în joc şi am avut aşa, o răbufnire de orgoliu în a doua repriză, la început, în care am pus puţină presiune, dar pe final am cedat din nou. E un meci de coşmar, e un meci de uitat şi o să vedem.


Ofensiv, punem puţine probleme, dar şi pe defensiv stăm prost, ăsta e adevărul. E un moment delicat, poate cel mai prost de când sunt aici, venim după 5 meciui în care am luat decât un singur punct.  


E o umilinţă, dar până la urmă, e fotbal, trebuie să înţelegem. V-am spus că ar trebui să ne fie ruşien al toţi, pentru că, le-am spus şi lor în vestiar, am fost mai uniţi şi am fost mai echipă atunci când au fost probleme mai mari, în noiembrie şi în decembrie, iar acum, când lucrurile sunt mai liniştite şi suporterii au făcut eforturi fantastice, nu am arătat bine deloc. Până la urmă, nu eu decid, o să avem o discuţie şi... Eu am spus că rămân atât timp cât se poate.


Suferim mult la acest capitol, nu reuşim să dăm gol, puţine ocazii şi cu toate acestea, primim şi nişte goluri, mai ales pe început de meci. Sunt greşeli individuale, care nu ar trebui să se întâmple", a spus Ionel Gane, la Telekom Sport.sursa: telekomsport.ro

Comentarii