Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Stiu gustul victoriei - Iubim Dinamo

 





Gane se va afla la primul derby ca antrenor principal, după mai multe meciuri cu FCSB în care a fost secundul lui Cosmin Contra.


"Vă dați seama cum ar fi să le mulțumim cu o victorie?" Jerry Gane, entuziasmat înaintea derby-ului cu FCSB

Antrenorul lui Dinamo regretă că suporterii nu vor avea acces pe stadion, însă speră să le dedice victoria la final, așa cum s-a întâmplat ultima oară în februarie 2020, scor 2-1.


"Este un moment unic în carieră. L-am simțit ca jucător, apoi ca antrenor, știu gustul victoriei și vreau să mă bucur de fiecare moment al jocului. Cea mai frumoasă amintire? Succesul din 2017, cu Arena plină, 2-1 cu golul lui Hanca din penalty, în minutul 91. Am avut suporterii lângă noi, o atmosferă senzațională, a fost un meci de poveste!


Echipa este motivată, îmi pare rău că nu avem suporteri în tribune! Pe jucători îi simt foarte motivați și încrezători după ultimele etape de campionat.


(n.r - Diferența din clasament contează?) Nu neapărat! Rivalitatea dintre cele două echipe este atât de mare încât poziția din clasament contează mai puțin. Nu există o favorită.


Vă dați seama cum ar fi să le mulțumim printr-o victorie? Suporterii noștri așteaptă autocarul, ne transmit toată energia lor, ei trăiesc pentru echipă. Sper din toată inima să reușim un rezultat pozitiv!", a declarat Gane, la conferința de presă premergătoare meciului.



sursa: digisport.ro

Foto: Sport Pictures

Comentarii